.

.

Тренажор за люлка на тенис ракети с по-силово съпротивление Помага да се обучават скоростта на заснемане, което е много полезно и удобно.

Тренажор за люлка на тенис ракети с по-силово съпротивление Помага да се обучават скоростта на заснемане, което е много полезно и удобно.

BGN 46.67

Брой продукти
На склад

★ ТЕНИС РАКЕТА : В действителност това е ръкохватка на тенис ракета, която всеки сигнал за бедствие по-удобно и реалистично ★ КОМПАКТЕН ДИЗАЙН : Куха дизайн на основното тяло на слота за карти памет насочва вятъра, дори и ако съпротивлението се увеличава, завъртане на пешеходна пътека не се измества. ★ РЕФЕРЕНТЕН ДИЗАЙН на ТЕНИС РАКЕТИ : Дължина фен коефициентът се изчислява с оглед на модели тенис ракети, и скорост на взмаха се увеличава на подходящо разстояние от зоната на удара, за сметка на увеличаване на скоростта на въртене на главата. ★ 100% ОБСЛУЖВАНЕ : Ако ви обърква качеството на продукта или имате някакви други въпроси, можете да ни напишете имейл и ние ще се радваме да реши проблема за вас.Ако не сте доволни от продукт, можете да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор. ★ 100% удовлетвореност : Когато каквото и да сте направили покупката, ние вярваме, че тя няма да ви разочарова, вие ще бъдете много доволни, така че всичко, което трябва да направите, е да сложите продукт в кошницата.Параметри : Размер на перката : 34*10 см/13,38* 3,93 инча Тегло : 700 g Помещение включва : 1 * вентилатор за упражнения със съпротива тенис качелям ПОЛИТИКАТА ЗА връщане И за нашите услуги : ★ Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ни съобщение по електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ★ Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще решим проблема възможно най-скоро и ще направим така, че да сте удовлетворени. ★ Ако сте много доволни от нашите продукти, моля, оставете своя ценен съвет.Ние винаги да предоставяме най-доброто обслужване, благодаря ви за вашата подкрепа.

Други функции

Най-добри сделки