.

.

Калъф за Airtag 1 / 2 / 4 Пакети, Силикон Нощен Светлинен Защитен Кръг, Държач За въздушни Възглавници, Калъф За Предпазване на Кожата от Надраскване Брелоком за Ключодър?

Калъф за Airtag 1 / 2 / 4 Пакети, Силикон Нощен Светлинен Защитен Кръг, Държач За въздушни Възглавници, Калъф За Предпазване

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【PEFRECT FIT】 : Специално проектиран за Bluetooth-тракер Apple Air Tag 【ЗАЩИТЕН】 : Защитете Airtag от надраскване, удари, разливи и прах.Устойчива на плъзгане. Здрава ключалката на копчета надеждно улавя Airtag и го пази. 【Силиконов материал ПРЕМИУМ-клас】 : Произведен от висококачествен силикон, този калъф за Airtag удобен и безопасен за използване.Нетоксичен, е трайна.Лек кожен материал и не добавя Airtag обема и утяжеляет Airtag. 【Ключодържател-куката】 : Нанасяйте своята въздушна етикет на различни теми и дейности.Прикрепете го към своя телефон, airpods, наушникам, ключовете от колата, портфейла. дамска чанта, детска ученическа чанта и кучета и кучета поводку. по всяко удобно за вас време. 【Модерен дизайн】 : Прости, но с нов дизайн, лесно се съчетава с различни предмети и стилове. 【PEFRECT FIT】 : Специално проектиран за Bluetooth-тракер Apple Air Tag. 【ЗАЩИТЕН】 : Защитете Airtag от надраскване, удари, разливи и прах.Устойчива на плъзгане. Здрава ключалката на копчета надеждно улавя Airtag и го пази. 【Силиконов материал ПРЕМИУМ-клас】 : Произведен от висококачествен силикон, този калъф за Airtag удобен и безопасен за използване.Нетоксичен, е трайна.Лек кожен материал и не добавя Airtag обема и утяжеляет Airtag. 【Ключодържател-куката】 : Нанасяйте своята въздушна етикет на различни теми и дейности.Прикрепете го към своя телефон, airpods, наушникам, ключовете от колата, портфейла. дамска чанта, детска ученическа чанта и кучета и кучета поводку. по всяко удобно за вас време. 【Модерен дизайн】 : Прости, но с нов дизайн, лесно се съчетава с различни предмети и стилове.Добавете стил и лекота в живота си!Калъф за Airtag от GMYLE - перфектния обект за осигуряване на защита и преносимост на вашите Airtags.Лесен и прост за инсталиране, идеален за вашия Airtag с минимален обем.Изработен от устойчив силикон, калъф Airtag p.

Други функции

Най-добри сделки