.

.

Държач за парцал и Метла aKosco конзола за Монтиране, Пробиване на винтове и Без Пробиване, Издръжлив Стенен Държач от Неръждаема Стомана за тежки условия на работа, О?

Държач за парцал и Метла aKosco конзола за Монтиране, Пробиване на винтове и Без Пробиване, Издръжлив Стенен Държач от Неръждаема

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Спестяване на пространство】 : кажете сбогом на мръсни шкафове и почистващ средства, разпръснати по полкам в банята или гараж, с помощта на тази стена на притежателя за метлиТова е чудесен начин да подредите вашите метли, парцали, гребла, градински инструменти и много други!Органайзер за инструменти компактен размер и лаконичного дизайн - идеалният избор за вас.Да държиш всичко в ред и уют с помощта на тази стена на притежателя за метли. 【2 Начина за инсталиране на】 Нашият стенен държач за метли осигурява два начина за инсталиране : пробиване с винтове и самоклеящийся, можете да изберете подходящ начин за инсталация в съответствие с повърхността на стените на вашия дом.Самоклеящийся материал, подходящи за гладки стени, пробиване на винта е подходящ за неравни или на външни стени, като например стени в гаражи, мазета и складови помещения. 【Нескользящая фиксирана конструкция】 : Този органайзер за инструменти с катящимся гумена топка гарантира, че метли и парцали не отпадат, включително и мокри парцали, замърсени наклона, прахосмукачки и други стопански средства. 4 пружина капак на гнездо с прорезиненными захватами прилепва плътно ръце инструмент, сигурно да ги държат на място. 4 притежателя за метли да се настанят до 40 килограма.Можете да използвате това е склад за инструменти за съхранение на всичко - от метли и швабр до градински и земеделски инструменти. 【Универсален държач за метли】 : Стенен държач-органайзер за метли са подходящи за кухня, баня, тоалетна, гараж и перално помещение.На него може да се мотае, метли, парцали, прахосмукачки, кърпи, ръкавици и т. на Този органайзер за инструменти е водоустойчива конструкция, можете да го поставите навсякъде, където искате да инсталирате, и дори се използва на открито или в помещения за съхранение на градински инструменти и хардуерни продукти. 【Висококачествен и здрав материал】 : Монтиране на стена притежателя за метли са произведени от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, висококачествен материал, който е ультралегким и е изключително здрав.Никога не ръждясва и е с изключително дълъг експлоатационен живот.Триъгълен обтегач и направи различни съоръжения колелото под формата на лоба автоматично регулира размера в съответствие с различна дебелина на химикалки, предотвратяване на подхлъзване предмети.Побира до 10 кг и по-твърда пластмаса каботажните.Пратката включва : 4 бр. Държачи за метли с куки.Материал : Благородна неръждаема стомана (SUS304).Цвят : Елегантен черен или сребрист.

Други функции

Най-добри сделки