.

.

12 Опаковки Ароматни Свещи Подаръчен Комплект 2,5 грама Силен Аромат Ароматерапевтические Свещи От Естествен Соев Восък на Свещ Преносими Пътни Консервени Кутии Св?

12 Опаковки Ароматни Свещи Подаръчен Комплект 2,5 грама Силен Аромат Ароматерапевтические Свещи От Естествен Соев Восък на Свещ Преносими

BGN 9.49

Брой продукти
На склад

❤【12 ароматни свещи Constellations】12 популярните аромати, които включват в себе си 12 аромати : ванилия, гардения, бергамот, мента, роза, средиземноморски смокини, розмарин, жасмин, пролет, ягода, лимон, лавандула Отпуснете се, изработена от соев восък, трайни памучни фитилей и първокласни гурме аромати.Свещите не само пречистват къщата, но и облекчаване на тревожност.също така отличен подарък за мама. ❤【 Натурален соев восък】 Ароматерапевтические свещи, подаръци за жени, са изработени от чист соев восък с етерично масло и изцяло натурални фитилем без изкуствени оцветители и не съдържат дим.Свещ от соево восък имат много предимства, включително и дълъг срок на употреба, което може да създаде добра атмосфера и да въведе в къщата на топло. ❤【Силен аромат】 Подаръчен комплект ароматни свещи с по-силен аромат позволява да се наслаждавате на аромат през целия ден.Преносими тенекеджия свещи, които създават приятна ароматна блаженство за вас и вашето семейство.Дълго време изгаряне, размер на 90 грама 2,5 грама на свещ, време на горене се доближава до 15-20 часа. Време за работа 12 опаковки се доближава до 240 часа.Създаване на настроение на облекчение и спокойствие за вас и гостите. ❤【Преносима и изискана кутия】 Всяка ароматизира свещ от соево восък "Подаръци за деня на майката" е буркан с изящни художествени модели, подходящи за украса на дома или за съхранение на дреболии, след използване.Например, обеци за бижута или декоративни контейнери за съхранение на саксиите.Мини-проект за пътуване ви позволява удобно да го вземе със себе си на почивка и лесно се опаковат в пътя, без да се притеснявате за това, че контейнерите разобьются. ❤【Най-добрият избор за подарък на】 Красиви подаръчни комплекти, ароматни свещи доставят в красива кутия за подарък.Можете да дарите ароматни свещи на жена си, на приятел, на роднини, учител или някой, когото обичате, на всеки празник като ден на майката, Коледа, рожден ден, ден на учителя.

Други функции

Най-добри сделки