.

.

Мат-Scraper от Тиква Balacoo, Играчки за Котки, Мат, в Джунглата, Подаръци за домашни любимци, Когтеточка за котки, Когтеточка за котки, Когтеточка за котки, Картонена Котеш?

Мат-Scraper от Тиква Balacoo, Играчки за Котки, Мат, в Джунглата, Подаръци за домашни любимци, Когтеточка за котки, Когтеточка

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Стенни котешка когтеточка : Специално предназначен за игри, което значително намалява самотата на котката, когато ви няма у домаКогтеточки за котки : Дъска може да отговори на котешки инстинкт царапания и да ги направят ноктите по-здрави.Тъкани килими от сизал премиум-клас : ФОРМАТА на ТИКВА - празничен дизайн във формата на тиква, подходящи почти за всяко място, включително каси, котешки къщички, подове и всяка стая в дома ви.Когтеточка за котки : ПЪРВОКЛАСНО качество - когтеточка за котки изработени от безопасен материал, сезал и ЕВА, за да се гарантира липсата на вредни материали за нашите котешки приятели.Дъска за котешки драскотини : незаменима играчка за котки, за да запази вашия приятел космати далеч от дивана, килима и други мебели.Осъществяване на списък 1 x дъска за драскане за котки Характеристики -Материал : сезал, ЕВА играчки за котки - котката може лесно да си лапи, за да се избегне надраскване на пода, диван и мебели за котки. - Цвят : orange играчка за коте, устойчиво на надраскване - Размер : 33,00 X27,00 X1,40 см. / 12,97 X10,61 X0 когтеточка за котки. - Специално разработена за игри, което намалява значително самотата на котката, когато ви няма у дома, когтеточка за коте от сезал. - Тази когтеточка за котки ще помогне на котката да се поддържат във форма и да бъдат активни, както психически, така и физически. Подови или стенни когтеточка за котки. - Когтеточка практичен и интересен, която е не само играчка, но и за декорация на площадка cat claw за котки. - Незаменима играчка за котки, за да запази вашия приятел космати далеч от дивана, килима и други мебели от висококачествени плетеного сизалевого на килима.Информация за продукта играчка за котки от надраскване Този предмет е играчка за котешки нокти, направени от износостойкого материал, за да се гарантира дълготрайност, дори ако вашата котка сверхактивны, играчка не е лесно да се прекъсне. подарък за котки Тази играчка за котки помага да предпазите вашата котка от увреждане на килими, мебели, обувки и още много други.

Други функции

Най-добри сделки