.

.

12-Инчов дъждовна накрайник за душ с ръчен спрей за Защита От течове, Двойни Квадратни Дъждовни накрайник за душ с Регулируема удлинителем 13,5 , Ръчна Дюза за душ с ви?

12-Инчов дъждовна накрайник за душ с ръчен спрей за Защита От течове, Двойни Квадратни Дъждовни накрайник за душ с Регулируема

BGN 26.13

Брой продукти
На склад

★ Комбинирана дюза за душата RAIN - двоен накрайник за душ включва : 12-инчови голяма квадратна дюза за душата rain, удължител за накрайник за душ 13,5 ", ръчна дюза за душата 4,5 ", маркуч за душ от неръждаема стомана с дължина 5 метра, лигав държач за накрайник за душ, 3-лентов отвеждане на вода, регулатор на дебита на водата (MIN - MAX), тефлонова лента, резервни филтри за промиване, ръчна употреба ★ 12 "МНОГО големи квадратни съвети за тропически душ - много повече, отколкото други накрайник за душ обикновен размер, 12-инчов накрайник за душ rainforest с 196 самоочищающимися силиконови дюзи осигурява естествен душ с водопад за цялото тяло, регулируем под ъгъл здрава съединителна гайка за завъртане на 360 градуса, филтър за миене осигуряват надеждни херметична връзка.Изработен от висококачествена неръждаема стомана SS304, не е податлив на корозия и е здрава за по-дълга употреба. ★ 13,5 " РЕГУЛИРУЕМ удължител-Здрава крупнокалиберная месинг с висока носеща способност за подкрепа на тежка дъждовна накрайник за душ с високо налягане хром, дъждовна накрайник за душ с удлинителем не тече, когато е свързан към 3-ходовому ефекта от отклоняване на водата, обновен определя скоба свободно въртене осигурява максимално стягане, гъвкава регулировка на ъгъла на наклона и височината на 13,5 см с удължители гарантират, че правилната форма и ъгъл на наклона, са идеални за всички. ★ Ръчна дюза за душ с високо налягане с 5 режими - Модерно обзавеждане накрайник за душ с високо налягане за баня с маркуч, предназначена за 5 настройки : "силен дъжд", "вали дъжд и масаж", "пулсиращи масаж", "мощен мъгла", режим пауза за икономия на вода, полирана повърхност запазва красив блясък, свалящ се накрайник за душ с ергономична дръжка, идеална както за възрастни така и за деца, също може да се използва като накрайник за душ за домашни кучета. ★ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ С инструкции - Комплект за душ с две дюзи и ръчен пистолет включва инструкции, герметизирующую лента, както и допълнителен набор от шайби, филтри и инструменти.Освен това, видео точна НАСТРОЙКА ви се предоставя безплатно, при възникване на всякакви проблеми по време на покупката или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас!. 12-Инчов дъждовна дюза за душата. Удължител за душата 13. Ръчна дюза за душата.

Други функции

Най-добри сделки