.

.

CLISPEED Пътна Възглавница За шията Възглавница за пътуване с Ръчна Преса Пътна Възглавница за шията Надуваема Възглавница за врата на Дома си Пръстен за Плуване Черв?

CLISPEED Пътна Възглавница За шията Възглавница за пътуване с Ръчна Преса Пътна Възглавница за шията Надуваема Възглавница за врата на Дома

BGN 8.87

Брой продукти
На склад

ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ВРАТА - Елиминира необходимостта от помпане на устата си, когато ви е необходимоПЪТНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ВРАТА - Изработена от висококачествен материал за трайни и практично използване.ПЪТНА ВЪЗГЛАВНИЦА за врата - можете да компресирате от нея по всяко време и на всяко място.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА РЪЧНО УПЛЪТНЯВАНЕ - подходящ за спортове на открито и места за хранене на почивките в офиса също може да се използва за пътуване със самолет или влак.ПЪТНА ВЪЗГЛАВНИЦА за врата - Специална конструкция за подобрена засаждане и комфорт.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ВРАТА - Елиминира необходимостта от помпане на устата си, когато ви е необходимо.ПЪТНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ВРАТА - Изработена от висококачествен материал за трайни и практично използване.ПЪТНА ВЪЗГЛАВНИЦА за врата - можете да компресирате от нея по всяко време и на всяко място.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА РЪЧНО УПЛЪТНЯВАНЕ - подходящ за спортове на открито и места за хранене на почивките в офиса също може да се използва за пътуване със самолет или влак.ПЪТНА ВЪЗГЛАВНИЦА за врата - Специална конструкция за подобрена засаждане и комфорт.Списък на пакетите 1 x възглавница за шията Стоки Описание на Надуваема възглавница за шията, Ако търсите портативен възглавница за шията, за пътуване на открито, може да се стигне погледнете нашия продукт, надуваема възглавница за шията, произведени от висококачествени материали, ръчно уплътняване, трайни и практично.Характеристики на преносим възглавница за пътуване - Цвят : червен. възглавница за пътуване на врата 7x13.Възглавница за врата 8x3.Travel Възглавница за врата Може да бъде под формата на плавателен пръстени, също така може да бъде под формата на шийния pillow.travel възглавница за врата - Елиминира необходимостта от помпане на устата си, когато ви е необходимо.Възглавница за ръчно уплътняване - Размер : около 45x35x10 см /17. - Специален дизайн за по-добро кацане и комфорт. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване. - Можете да компресирате от него по всяко време и на всяко място. - Подходящ за спортове на открито и места за хранене на почивките в офиса също може да се използва за пътуване със самолет или влак. - Материал : силикон, Плат.Избор за приятелите, офис служители и т.

Други функции

Най-добри сделки