.

.

Takuoo 2 елемента-80 см (31 инча) Кука за люк, Лифтът на капака на Люка, Тежки Подемни Куки Кука За капака на Люка, Поднимающий Капаци на Шахти и Капака на дъждовни води, кан?

Takuoo 2 елемента-80 см (31 инча) Кука за люк, Лифтът на капака на Люка, Тежки Подемни Куки Кука За капака на Люка, Поднимающий Капаци на

BGN 18.66

Брой продукти
На склад

Висококачествена легированная стоманаДиверсифицированное използване.Материал : въглеродна стомана. Размер : приблизително 800 мм /31,5""-600 мм/23,6"". Диаметър : прибл.Пратката включва в себе си. 2 лифта на капака на люка (60/80 см). 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Нашия единична кука може да изпълнява различни вдигане на работа, които включват преместване на тежки товари, отваряне на стоманени решетки, повдигане на капака септика.Дизайн на главата-рока, ви позволява да отваряте повечето капачки. 【Размер и материал 】 2 броя с дължина 80 см (31 инча), подходящи за вдигане на най-тежък капак.Този кука за люк е изработен от висококачествена пресована каменна стомана, която се отличава с висока якост и устойчивост на корозия. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 J shap desgin може поддевать тежки предмети, такива като лост.можете бързо и безопасно да се вдигне решетки за дъждовни води, канализация, защита на ръцете от наранявания. 【ЛИФТ на КАПАКА на ЛЮКА,】 В J-метафорично крюковом инструмент се използва специална коромысловая корона за увеличаване на лост.Този лесен за използване с кука с ръчно дупка, подходяща за използване на място.Можете бързо и безопасно да се повиши водосточную решетка, като същевременно се защитава ръцете от наранявания. 【Предпоставка включва】 2 бр 80 см (31 инча) кука за люк. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Нашия единична кука може да изпълнява различни вдигане на работа, които включват преместване на тежки товари, отваряне на стоманени решетки, повдигане на капака септика.Дизайн на главата-рока, ви позволява да отваряте повечето капачки. 【Размер и материал 】 2 броя с дължина 80 см (31 инча), подходящи за вдигане на най-тежък капак.Този кука за люк е изработен от висококачествена пресована каменна стомана, която се отличава с висока якост и устойчивост на корозия. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 J shap desgin може поддевать тежки предмети, такива като лост.можете бързо и безопасно да се вдигне решетки за дъждовни води, канализация, защита на ръцете от наранявания. 【ЛИФТ на КАПАКА на ЛЮКА,】 В J-метафорично крюковом инструмент се използва специална коромысловая корона за увеличаване на лост.Този лесен за използване с кука с ръчно дупка, подходяща за използване на място.Можете бързо и безопасно да се повиши водосточную решетка, като същевременно се защитава ръцете от наранявания.

Други функции

Най-добри сделки