.

.

Скоба за закрепване на TIMETOP GoPro, Монтиране на камера с винт 1/4 и адаптер за прикрепване на статив за GoPro DJI Action Insta360 OSMO Pocket или цифров Огледално-рефлексен фотоапарат, М?

Скоба за закрепване на TIMETOP GoPro, Монтиране на камера с винт 1/4 и адаптер за прикрепване на статив за GoPro DJI Action Insta360

BGN 9.33

Брой продукти
На склад

Скоба за супермонтажа камера - това е определяне на Insta360 подходящ за кормила с диаметър 22-35 мм С помощта на мека подплата TUP можете да инсталирате скоба за закрепване на камерата на пръчка с диаметър от 8-16 мм /стик / дръжката / тръбата и т. Нескользящая силиконова подплата -това е щипка за закрепване на Go Pro се предлага с 2 силиконови защитни облицовки за защита на кормилото на велосипеда от драскотини и задържане на затваряне на камерата от падане. Стандартна резба 1/4 "и адаптер Go Pro за монтиране на велосипед камера ви позволява да закача led лампа, светкавицата, монитор, спортна камера или всяко оборудване с долната резба 1/4", като Insta360, AKASO, DJI Action, OSMO pocket и др Идва с адаптер за Go Pro, той също така е съвместим с камера Go Pro. Преносим и лесен за използване - нето Тегло стойки за екшън камери е 0.22 кг /0,1 кг, лесно и преносимо, бързо се установява и отстранява, максимално натоварване възлиза на 2,2 кг / 1 кг здрав и издръжлив - Изработени от твърди сплави и качествено найлон, трайно и износостойкое.Стяга има нескользящую гума за намаляване на надраскване и поддържане на равновесие.Скоба за супермонтажа камера - това е определяне на Insta360 подходящ за кормила с диаметър 22-35 мм. С помощта на мека подплата TUP можете да инсталирате скоба за закрепване на камерата на пръчка с диаметър от 8-16 мм /стик / дръжката / тръбата и т. Нескользящая силиконова подплата -това е щипка за закрепване на Go Pro се предлага с 2 силиконови защитни облицовки за защита на кормилото на велосипеда от драскотини и задържане на затваряне на камерата от падане. Стандартна резба 1/4 "и адаптер Go Pro за монтиране на велосипед камера ви позволява да закача led лампа, светкавицата, монитор, спортна камера или всяко оборудване с долната резба 1/4", като Insta360, AKASO, DJI Action, OSMO pocket и др Идва с адаптер за Go Pro, той също така е съвместим с камера Go Pro. Преносим и лесен за използване - нето Тегло стойки за екшън камери е 0.22 кг /0,1 кг, лесно и преносимо, бързо се установява и отстранява, максимално натоварване възлиза на 2,2 кг / 1 кг здрав и издръжлив - Изработени от твърди сплави и качествено найлон, трайно и износостойкое.Стяга има нескользящую гума за намаляване на надраскване и поддържане на равновесие.

Други функции

Най-добри сделки