.

.

Носене Молокоотсос Antsiya с управление чрез приложение за мобилен телефон, Молокоотсос Hands Free, Електрически Молокоотсос с ниско ниво на шум и Безболезненностью, Прен?

Носене Молокоотсос Antsiya с управление чрез приложение за мобилен телефон, Молокоотсос Hands Free, Електрически Молокоотсос

BGN 18.99

Брой продукти
На склад

【Носене молокоотсос с горивото приложение за мобилен телефон】 Молокоотсос R1 hands free може да се свърже към вашия мобилен телефон чрез BluetoothПросто с помощта на специалните приложения за вашия мобилен телефон можете да следите време на изпомпване, запазвайки предпочитан режим на изпомпване, вече не е необходимо да персонализирате профили за клиента от 24 до 27 мм, моля, закупете 'фланец 27 мм'. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 На всеки клиент напълно се покрива от гаранцията за срок от една година.Ние предлагаме техническа поддръжка 7 * 24 - отговаряме в рамките на 12 часа.Можете да изпратите електронно писмо до нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще отговорим на всички ваши въпроси и бързо да реши възникващите проблеми.Ако имате някакви съмнения, той идва с пълен връщане на средства в продължение на 30 дни. стъпка 1 : Стимулируйте зърното.Стимулируйте зърното, да се напрегнат. СТЪПКА 2 : Използвайте линийка или измервателна приложението. Поставете долната част на зърното, перпендикулярна на измерительному инструмента.СТЪПКА 3 : Измерете зърното.Выровняйте по външния ръб на зърното, там, където той е в контакт с ареолой.Как да изберем правилния размер?.Ние предлагаме 24 мм. B : за клиент от 24 до 27 мм, моля, изберете 'фланец 27 мм'.

Други функции

Най-добри сделки