.

.

hwc-0147 мат врати за баня, килим, нескользящий подложка за баня, кухненски мат, Супер Мекия дебел килим за баня, нескользящий подложка за пране, рент-мат zw-3.21 (Цвят: прав?

hwc-0147 мат врати за баня, килим, нескользящий подложка за баня, кухненски мат, Супер Мекия дебел килим за баня, нескользящий

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

[Суперпоглощающий подложка за краката в банята] -Декоративни килими от микрофибър абсорбира водата и да изсъхва бързо; бързо съхнещи влакна придават на този килим великолепен външен вид и е добре да се запази дори след многократна употреба; [Напълно изчезва в колата] - Постелки за баня лесно да се изтрият ръчно или напълно се сливат в колата. [Широко приложение]-Този класически дизайн на лента, подходящ за всеки дом декорации и може да се използва в банята, кухнята, спалнята, хола, входната врата, входа към вътрешния двор, салон за красота, колиба за домашен любимец и т. Ако не сте получили стоката е нормално или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.Име на продукт : подложка за пода Применимая сцена : Начало стил : лесен и модерен Вид почистване : ръчно пране, машинно пране, почистване и химическо чистене.

Други функции

Най-добри сделки