.

.

Набор от метли и совков Hibaby за дома, 54 , Лека Комбинирана метла с дълга дръжка, Въртяща се на 180 °, Стоящ Тава за събиране на прах с пити, Набор от Метли и совков за изми?

Набор от метли и совков Hibaby за дома, 54 , Лека Комбинирана метла с дълга дръжка, Въртяща се на 180 °, Стоящ Тава за събиране

BGN 14.56

Брой продукти
На склад

【Повече не наклоняйся! 】 Нашата кухня метла Hibaby и плъзгащ филтър за дома, височина на метла 54 инча, ширина колектор на прах, 11 см, регулируема набор от дълга / къса метла и лопата, позволяват да не се навеждате при подметании пол 【Не оставя прах】 Гума перваза пред колектор на прах е на едно ниво с пода, благодарение на което целият боклук лесно да се отдръпва в лъжичка, а не подметается под него. 【Туристи Молец】 В комплект за почистване клонки и лъжичка вградени туристи гребени, и вече не трябва да извадя косата и се разклаща праха от зайци ръце.Идеално място за семейства с домашни любимци. 【Удобен дизайн】 Дюза за метла може да се регулира под ъгъл 180 °, което улеснява почистването на дъното легла, маси или други глухите ъгли. 【Спестяване на пространство】 Компактен дизайн на комплект за почистване на боклук, което позволява да се мотае метла и една лъжичка заедно на стената или да поставите в слота, красиво и спестява място.

Други функции

Най-добри сделки