.

.

Багажник За Съхранение на Бижута, Поставка За Демонстрация Заколок Акрилни L Вид на Бижута За Коса/еластични ленти За Коса/Аксесоар за Щипки за Момичета (Бял)

Багажник За Съхранение на Бижута, Поставка За Демонстрация Заколок Акрилни L Вид на Бижута За Коса/еластични ленти За Коса/Аксесоар

BGN 7.88

Брой продукти
На склад

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Деликатен и компактен, той е подходящ за съхранение и демонстрация на заколок за косаДръж си фиби за коса в ред и да ги защитават от надраскване и пропаж.ПОДХОДЯЩ : Елегантен вариант за независими дизайнери и търговци. Идеален за всеки дом, където е необходим удобен начин за съхранение на фиба за коса.Това го прави лесно преносим и идеален за търговци, които пътуват и определят павилиони за демонстрация на стоки.ПРЕМИАЛЬНОЕ качество : Изработен е от качествен материал, е здрава за по-дълга употреба.Материалът е безопасен и безвреден за околната среда, която е благоприятна за запазване на бижута.Уникален външен вид : Елегантен външен вид и изискан изработка на производство. L-образен дизайн на дрехи, а на текстура е много тънка и гладка.ЛЕК И УДОБСТВО : Дисплей на висок ток е много малък и лек, размерът му е само прибл. 20 * 5 * 4 вижте Тегло : Прибл.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Деликатен и компактен, той е подходящ за съхранение и демонстрация на заколок за коса.Дръж си фиби за коса в ред и да ги защитават от надраскване и пропаж.ПОДХОДЯЩ : Елегантен вариант за независими дизайнери и търговци. Идеален за всеки дом, където е необходим удобен начин за съхранение на фиба за коса.Това го прави лесно преносим и идеален за търговци, които пътуват и определят павилиони за демонстрация на стоки.ПРЕМИАЛЬНОЕ качество : Изработен е от качествен материал, е здрава за по-дълга употреба.Материалът е безопасен и безвреден за околната среда, която е благоприятна за запазване на бижута.Уникален външен вид : Елегантен външен вид и изискан изработка на производство. L-образен дизайн на дрехи, а на текстура е много тънка и гладка.ЛЕК И УДОБСТВО : Дисплей на висок ток е много малък и лек, размерът му е само прибл. 20 * 5 * 4 вижте Тегло : Прибл. Лек и компактен, той е подходящ за съхранение и демонстрация на заколок за коса. Дръжте фиби за коса в ред и да ги защитават от надраскване и пропаж. Произведен е от качествен материал, устойчив за продължителна употреба. Текстура е много тънка и гладка. Елегантен външен вид и изискан изработка на производство. Отличен за демонстрация на бижута, витрина на магазин и домашна съхранение.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : стойка за бижута Материал : акрил Брой : 5 бр. Допълнителен цвят : прозрачен, черен Размери : прибл.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ornaments Holder
Material:
Acrylic
Quantity:
5PCS
Optional Color:
Transparent, Black
Size:
Approx. 20 * 5 * 4cm/7.9 * 2 * 1.6inch
Weight:
Approx. 170g
Package List:
5 * Ornaments Holder Only:
Най-добри сделки