.

.

OSALADI 3 бр Магнитни Корита Разтегателен Тава Пластмасов Сервировочный Тава Магнитно Закопчаване Изход, Органайзер Тава Магнитна Изход Тава Висок Полюс Изход Тава З?

OSALADI 3 бр Магнитни Корита Разтегателен Тава Пластмасов Сервировочный Тава Магнитно Закопчаване Изход, Органайзер Тава Магнитна

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ПластмасатаМНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЧАНТА СКОБА - да се Улесни си живота и красиво и внимателно постави всичките си принадлежности в тези щайги за контакти за ваше удобство. чанта-органайзер за контакти.ОРГАНАЙЗЕР за контакти в РЪКАВА С помощта на тавата за съхранение на контакти high pole вие, най-накрая, можете да организирате вашите контакти, така, както никога преди.ПЛАСТМАСОВИ КОРИТА - Спрете да губите от ценното си време всеки ден, опитвайки се да намери правилните контакти във вашите захламленных кутии.МАГНИТНИ КОНТАКТИ - С помощта на тавата за съхранение на контакти high pole вие, най-накрая, можете да организирате своето устройство, което още никога не е било по-лесно за вас. чанта-органайзер за контакти.ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОНТАКТИ с МНОЖЕСТВО ИЗХОДИ - да се Улесни живота си и да поставите всичките си контакти красиво и спретнато в тези щайги за контакти за ваше удобство.Списък на опаковки, 3 x Органайзер за контакти на ръкавите Характеристики - Цвят : Червен титуляр за контакти. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителен притежател на магнитен контакт. - Размер : тава за съхранение на розетки на височина 10 х 9 виж - Материал : Пластмасов калъф-органайзер за контакти. - Предназначена за организиране на контакти и лесно за използване на рукавном органайзер за контакти. - Спрете да губите от ценното си време всеки ден, опитвайки се да намери своите контакти в мръсни щайги магнитни организаторите за контакти. - органайзер за контакти с 3 високи полюса, 1/4, 3/8, 1/2 контакти. - Да се улесни си живота и съхранявайте всичките си контакти красиво и спретнато разложенными в тези щайги за контакти за ваше удобство. Тава-органайзер за контакти. - С помощта на тавата за съхранение на контакти high pole, най-накрая, да организирате вашите контакти за вашия кутия за ключове никога не е било толкова просто.Описаниетоваров Тава за съхранение на контакти той е предназначен за организиране на контакти и легкодоступности за използване.поставка за притежателя на контакти С този организатора за контакти под формата на ръкави можете да спрете да губите от ценното си време всеки ден, опитвам се да намеря контакт, в своите мръсни кутии.

Други функции

Най-добри сделки