.

.

Игрална карта Lksya N8 Plus 1000 в 1 Ultimate N8 Remix OS версия V1.23 за 72 контакти, 8-битова игра касета за игрова конзола (с 8G)

Игрална карта Lksya N8 Plus 1000 в 1 Ultimate N8 Remix OS версия V1.23 за 72 контакти, 8-битова игра касета за игрова конзола

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Дизайн с ниска консумация на енергияOS-V23, най-новата и най-добрата схема.Не поддържа ъпгрейд на операционната система.С помощта на функцията за запазване на съхранявайте напредък, който никога не се губи.Идва с карта памет с обем 8 GB.Мощна PLD Cyclone II. 2 x 512 Kb SRAM за данни PRG и CHR. Памет, захранван с батерии обем 128 Kb.Той пише на записаните данни на SD.Max II CPLD за обработка на преконфигуриране на FPGA, за интерфейса на BIOS и на SD карта. Flash bios обем 1 мв.Буфери напрежение на срязване на гумите PPU и CPU за изравняване нивата между гумите 5 и 3,3 V. Много по-добре, отколкото просто резисторные буфери, намалява нивото на шум и консумация на енергия.Дизайн с ниска консумация на енергия.OS-V23, най-новата и най-добрата схема.Не поддържа ъпгрейд на операционната система.С помощта на функцията за запазване на съхранявайте напредък, който никога не се губи.Идва с карта памет с обем 8 GB.Мощна PLD Cyclone II. 2 x 512 Kb SRAM за данни PRG и CHR. Памет, захранван с батерии обем 128 Kb.Той пише на записаните данни на SD.Max II CPLD за обработка на преконфигуриране на FPGA, за интерфейса на BIOS и на SD карта. Flash bios обем 1 мв.Буфери напрежение на срязване на гумите PPU и CPU за изравняване нивата между гумите 5 и 3,3 V. Много по-добре, отколкото просто резисторные буфери, намалява нивото на шум и консумация на енергия.Дизайн с ниска консумация на енергия.OS-V23, най-новата и най-добрата схема.Не поддържа ъпгрейд на операционната система.С помощта на функцията за запазване на съхранявайте напредък, който никога не се губи.Идва с карта памет с обем 8 GB.Мощна PLD Cyclone II. 2 x 512 Kb SRAM за данни PRG и CHR. Памет, захранван с батерии обем 128 Kb.Той пише на записаните данни на SD.Max II CPLD за обработка на преконфигуриране на FPGA, за интерфейса на BIOS и на SD карта. Flash bios обем 1 мв.Буфери напрежение на срязване на гумите PPU и CPU за изравняване нивата между гумите 5 и 3,3 V. Много по-добре, отколкото просто резисторные буфери, намалява нивото на шум и консумация на енергия.

Други функции

Най-добри сделки