.

.

Zerodeko 24 бр. Кубчета за Партита, Контейнери за Закуски и Бонбони, Модерен Дисплей, Квадрат за Чанти, Прозрачен Капак За Бижута, Мини См, Домакински Пластмасов Куб, Деко?

Zerodeko 24 бр. Кубчета за Партита, Контейнери за Закуски и Бонбони, Модерен Дисплей, Квадрат за Чанти, Прозрачен Капак За Бижута,

BGN 37.91

Брой продукти
На склад

PS Кутия за сватбени подаръци : тя е изработена от материал, който хората могат да се ползват постоянно.Кутия за аксесоари за коса : Тези кутии за бонбони, изработени от висококачествен материал, който е проектиран за продължителна употреба. Малък държач за украса : Тези кутии за съхранение на преносими и леки, не заемат много място и лесно да ги носите със себе си.Прозрачни кутии за бижута : Отлични за съхранение на предмети с колекционерска стойност, бонбони, бижута, предмети на декоративно-приложното изкуство, козметика, аксесоари за нокти.Многофункционален калъф за бижута : Изработен е от висококачествени материали от PS, той е достатъчно практичен за употреба.Списък на пакетите 4 бр x 6 × Прозрачни кутии Характеристики - Изработена от устойчив материал PS, тази кутия за бонбони има дълъг срок на служба Прозрачна подарък кутия. -Цвят : прозрачен квадратен контейнер - Тези пластмасови кутии, предназначени за сватбени тържества, предложения, подаръци и така нататък. Кутия за опаковане на бонбони. -Ясен дизайн, той ви позволява лесно и удобно да видите стоката в кутия от прозрачна шоколадови бонбони. -Благодарение на майсторството на изработка и гладка повърхност, може да бъдат опаковани кутии. -Размер : 6,50 X6,50 X6,50 см /2,55 X2,55 X2 витрина за бонбони. -Материал : PS Прозрачна квадратна кутия - идеално за съхранение на предмети с колекционерска стойност, бонбони, бижута, декоративно-приложното изкуство, козметика, принадлежности за нокти в квадратна кутия за подарък.Информация за стоки Прозрачна кутия за бонбони, Те също могат да бъдат обикновени ежедневни малки кутии за съхранение на различни неща у дома, много практични. кутия за празнични предложения да ги използвате за съхранение на вашите бонбони, подаръци, чай и други дреболии.Прозрачен квадратен калъф В тези кутии за съхранение на използвани висококачествени материали PS и качеството на изработка, лесен на външен вид, но много практичен.

Други функции

Най-добри сделки