.

.

Поставка за плеър грампластинок Arbuxzuy с чекмедже За съхранение на грамофонни плочи, с капацитет 100 за албуми, Кафява, полици За съхранение на грамофонни плочи, 3-Разл?

Поставка за плеър грампластинок Arbuxzuy с чекмедже За съхранение на грамофонни плочи, с капацитет 100 за албуми, Кафява, полици За

BGN 29.99

Брой продукти
На склад

【Голямо пространство за съхранение на】 Трехъярусная стойка за грампластинок диаметър 156 инча разполага с голямо пространство за съхранение, което е достатъчно, за да побере 100 албума и плеър.С негова помощ ще можете по-добре да организирате любимите си плочи. 【Уникален дизайн, с чекмедже】 Тази поставка за плочи в стил средата на века с село дизайн от естествен кафяво дърво съчетава в себе си класическа елегантност с модерен поп-стил.Стойка за записи с чекмедже ви предоставя повече възможности за съхранение и по-добра защита от прах. 【Стабилност и високо качество на】 Поставка за грампластинок е изработена от цели метал и висококачествен МДФ и е оборудван с четири регулируеми крака отдолу за защита на пода.Стойка за грампластинок е стабилна, която е здрава и трайна като цяло и могат да издържат по-голяма тежест. 【Няколко сценарии за използване】 Е не само добрата поставка за плейъри / плочи / озвучаване / cd / аудио системи, но и приставной масичка за съхранение на книги / списания / кафе / растения / бижута и шкаф за вашите осветителни тела / снимки / будилник. 【Лекотата на монтажа】Проста конструкция позволява лесно да инсталирате етажерка за книги.Около 30 минути след инсталацията ще имате красива и устойчива на лавица за книги. 【Нашата гаранция】 : Ако имате някога проблем с поръчката или можете просто да промените мнението си, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще е в рамките на 24 часа!.

Други функции

Най-добри сделки