.

.

INOOMP Платно на Притежателя Поставка Раница За Катерене Раница За Йога Прашка Спортна Чанта Единично Чанта За Йога Постелката За йога Чанта На Рамо Раменна Чанта С П?

INOOMP Платно на Притежателя Поставка Раница За Катерене Раница За Йога Прашка Спортна Чанта Единично Чанта За Йога Постелката

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ПлатноЧанти-тоут за йога : Поставете ценните неща в страничната отразяваща джоб с цип.Чанта за комплект за йога : Дизайн с завязками за по-лесно отваряне и затваряне, осигурява удобство.Раница с притежателя на подложка за йога : Тази холщовая чанта за носене подложка за йога с принтом е предназначена специално за съхранение на подложка за йога.Чанта-тоут за подложка за йога : Здрава, износостойкая, лека и лесна за използване.Калъф за подложка за йога : Подходящ за фитнес, спорт, пътуване, пазаруване, разходки и къмпинг.Осъществяване на списък 1 x подложка за йога Чанта за носене 1 х мат, вързан с въже Характеристики - Размер : 75x16x16 см раница-тоут. - Материал : Чанта за рамо раменна Carvas. - Цвят : Както е показано на держателе подложка за йога. - Дизайн с завязками за лесно затваряне и отваряне, осигурява удобство една чанта за йога. - Здрава, износостойкая, лека и лесна за използване чанта за подложка за йога. - Водоустойчива раница, подходяща за фитнес, спорт, пътуване, пазаруване, разходки и къмпинг. - Сложи си ценни неща в моята спортна чанта-прашка със светлоотразителен джоб с цип. - Тази чанта за носене подложка за йога с принтом от платното е предназначен за съхранение на вашия подложка за йога, особено холщовой чанта за йога.Информация за стоки Калъф за подложка за йога Чанта за носене подложка за йога - идеален начин да го вземе със себе си във фитнес зала или стая за практикуване на йога, тъй като килимче за йога голям и тежък, трябва да се намери решение за правилната организация, обикновени чанти sotrage не могат да отговорят на вашите изисквания.раница-тоут Тази кръгла чанта за носене ще ви помогне да почиват килимче за йога, особено за съхранение на подложка за йога.

Други функции

Най-добри сделки