.

.

1 Лист Стикери За нокти върху Пръстите на Краката Самозалепващи Тайна За Нокти DIY Годишният Стикер за Дизайн на Ноктите, Устойчиви Водоустойчиви Ленти Лак за Нокти ?

1 Лист Стикери За нокти върху Пръстите на Краката Самозалепващи Тайна За Нокти DIY Годишният Стикер за Дизайн на Ноктите, Устойчиви

BGN 0.95

Брой продукти
На склад

?【Безопасен материал с екологично чиста технология】 - самоклеящийся, не се изисква лак за нокти /лепило / лакочистител, които не вредят на ноктите да, може да се използва безопасноТези леки и водоустойчиви стикери за нокти на пръстите на краката може да продължи 4-7 дни. ?【Множество дизайни】- 3 D цветен дизайн, налични 34 различни отличителен знак.Очарователна и нежна .Подходящ за всяка ситуация, за да започне нов приятен ден!. ?【Лесна употреба】 - Не изисква време за съхнене, тези ленти е добре да се придържат, можете просто да ги залепят директно върху ноктите.Изберете дизайн, който ви харесва, и с размер, подходящ за вашите нокти, за да е спретнато приклеивался на ноктите, и просто го махнете, когато пожелаете свали!. ?【Е подходяща за професионалисти или аматьори 】 - Специалистите могат да създадат по-разнообразен нийл-арт за вашия клиент.Любителите могат бързо да направите любимите си нокти в домашни условия. ?【Гаранция за качество】 - Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас по електронната поща, и Xiahium ще ви предостави сервизно обслужване.Форма на продукта : масивна. (〃'▽'〃) Здрасти, Приятел, Добре дошли в моя топъл малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да ви е задоволителен опит пазаруване!Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, ще получите всичко, което желаете, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги.Информация : 100% нов прием, високо качество на красиви стикери, които може да се пере по обичайния начин, няма нужда от лепило, много здрав, издръжлив, водоустойчив Начин на употреба : 1. Предварително подпилите ноктите и отодвиньте на епидермиса за постигането на по-добри резултати.След почистване на нокти не се лекува повърхността на ноктите отново! 2. Избор на подходящ размер (ако е необходимо отрежете до желания размер), премахване на прозрачна лента, а след това наклейте стикер на лак за нокти на перечеркнутую бяла хартия. * Забележка : Не нанасяйте лак с обратната страна на ноктите, за да се избегне попадане на масло върху кожата.Начин на употреба : 3. Приложете кръг на ръба на долната част на нокътя и леко натиснете върху него.

Други функции

Най-добри сделки