.

.

Эспандеры Еластичен Латекс Петлевые Ленти за упражнения (Комплект от 5) за Мъже и Жени YWQL Спортни Ленти с Инструкции и чанта За Носене на Ластични Фитнес Лента за до?

Эспандеры Еластичен Латекс Петлевые Ленти за упражнения (Комплект от 5) за Мъже и Жени YWQL Спортни Ленти с Инструкции и

BGN 12.48

Брой продукти
На склад

Латекс 【Нови модернизирани эспандеры】 са Изработени от висококачествен естествен латекс. приятни за кожата, безвреден, са устойчиви. Формират перфектната извивка на тялото.Най-добрият избор за жени и мъже, за спорт.Преносима чанта за носене.Удобно съхранение на използването по време на транспортирането. 【5 различни нива на съпротива】 Има 5 различни нива на ленти за упражнения със съпротива : X-Light (5-10 кг), Light (10-15 кг), Medium (15-20 кг.), Heavy (20-30 паунда), X-Heavy (30-40 паунда).Всички те са достъпни, както за начинаещи, така и за тренирующих експерти, като се гарантира постигането на целите си тренировка и нива на интензивност. 【Осигуряване на ефективно упражнение】 дъвка за силовите упражнения ще ви предостави цялостна тренировка на тялото, обучават краката, ръцете и др.След разтягане и коремни преси с эспандером вие скоро ще усетите парене, горят мазнини.Определено, това е идеалният избор за вас, за да бъде треньор сила и изграждане на мускулна маса. 【Подходящ за много упражнения】 Дъвка за силовите упражнения са подходящи за практикуване на йога, пилатес, приседаниями, вдигане на тежести, растяжкой.Те често се използват за физиотерапия.Подобряване на своето здраве лек и ефективен начин. 【Доживотна послепродажная гаранция】 Ние предлагаме БЕЗПЛАТНА ПОДМЯНА и доживотна гаранция.Клиентите могат да върне стоката и да получи обезщетение в случай, че закупуването на по някаква причина няма да бъде задоволителен.Това БЕЗ РИСК ЗА ВАС!. 【Нови модернизирани эспандеры】 са Изработени от висококачествен естествен латекс. приятни за кожата, безвреден, са устойчиви. Формират перфектната извивка на тялото.Най-добрият избор за жени и мъже, за спорт.Преносима чанта за носене.Удобно съхранение на използването по време на транспортирането. 【5 различни нива на съпротива】 Има 5 различни нива на ленти за упражнения със съпротива : X-Light (5-10 кг), Light (10-15 кг), Medium (15-20 кг.), Heavy (20-30 паунда), X-Heavy (30-40 паунда).Всички те са достъпни, както за начинаещи, така и за тренирующих експерти, като се гарантира постигането на целите си тренировка и нива на интензивност. 【Осигуряване на ефективно упражнение】 дъвка за силовите упражнения ще ви предостави цялостна тренировка на тялото, обучават краката, ръцете и др.След разтягане и коремни преси с эспандером вие скоро ще усетите парене, горят мазнини.

Други функции

Най-добри сделки