.

.

Коледни Гирлянди С интерфейс USB Или батерии С дистанционно управление Коледни Декоративни Гирлянди с дължина 6,6 фута 9,8 фута 10 броя 20 Броя led Светлини За Коледно Сва?

Коледни Гирлянди С интерфейс USB Или батерии С дистанционно управление Коледни Декоративни Гирлянди с дължина 6,6 фута 9,8 фута

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

❤ Страхотни подаръци : Отличен подарък за любимия човек, приятелите и семейството си от деня на раждането и празнуването на Коледа ❤ Украсете къщата : топло с гарнитура спални, парти, сватба, Свети Валентин, Коледа, къща, прозорци, бани, фестивали, фестивали, представления, ресторанти, хотели, бизнес сгради, търговски центрове, магазини и създаване на голямо вълнение и приятна атмосфера. ❤ Се захранва от батерия и USB интерфейс : два начина за свързване към източник на захранване. за гирлянди с дължина 2 м/6,6 фута изискват от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), за гирлянди с дължина 3 м/ 9,8 фута изисква 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), гирлянди, захранван от мрежата са безопасни и удобни.USB Интерфейс могат да бъдат свързани към конектора за зареждане, блок захранване и компютър. ❤ Вътрешни и външни гирлянди : Водоустойчива led с топки и гирлянди, са подходящи за вътрешна и външна декорация и тържества.Подходящ за градината, хол, трапезария, спалня, сватби, партита, на Деня на Свети Валентин, Хелоуин, Коледа и други случаи. ❤ Дистанционно управление : Светлинна венец с дистанционно управление е много удобна за използване.Има 8 режима на работа, които може да се регулира, което ви позволява да настроите честотата на трептене и яркостта на светлината, а също и правото за управление на осветлението е по-удобно. ❤ Страхотни подаръци : Отличен подарък за любимия човек, приятелите и семейството си от деня на раждането и празнуването на Коледа. ❤ Украсете къщата : топло с гарнитура спални, парти, сватба, Свети Валентин, Коледа, къща, прозорци, бани, фестивали, фестивали, представления, ресторанти, хотели, бизнес сгради, търговски центрове, магазини и създаване на голямо вълнение и приятна атмосфера. ❤ Се захранва от батерия и USB интерфейс : два начина за свързване към източник на захранване. за гирлянди с дължина 2 м/6,6 фута изискват от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), за гирлянди с дължина 3 м/ 9,8 фута изисква 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), гирлянди, захранван от мрежата са безопасни и удобни.USB Интерфейс могат да бъдат свързани към конектора за зареждане, блок захранване и компютър. ❤ Вътрешни и външни гирлянди : Водоустойчива led с топки и гирлянди, са подходящи за вътрешна и външна декорация и тържества.Подходящ за градината, хол, трапезария, спалня, сватби, партита, на Деня на Свети Валентин, Хелоуин, Коледа и други случаи. ❤ Дистанционно управление : Светлинна венец с дистанционно управление е много удобна за използване.Има 8 режима на работа, които може да се регулира, което ви позволява да настроите честотата на трептене и яркостта на светлината, а също и правото за управление на осветлението е по-удобно.Има две опции за свързване към източник на захранване : захранване от батерията и USB-интерфейс.

Други функции

Material:
plastic, copper wire
LED Color:
Warm white
2m/6.6ft -- 10 lights -- 2 AA batteries (not included):
3m/9.8ft -- 20 lights -- 3 AA batteries (not included):
Purpose:
holiday decoration, wedding decoration, birthday party, room decoration
◆ Package include:
Cell box-- string light * 1, cell box * 1:
Cell box and remote control -- string light * 1, cell box * 1, remote control * 1:
Usb and remote control -- string light * 1, usb interface * 1, remote control * 1:
◆ Warm tips:
* You need to bring your own 2-3 AA batteries.:
* Because of manual measurement, the error is 0.1-0.8cm(0.03-0.3inch), please refer to actual size.:
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :
Най-добри сделки