.

.

Украса за Рожден Ден на Детето на 1-ви Рожден Ден на Банер за столче за хранене за Хранене Коледна Украса Зелен и Червен Банер от Зебло и Коледен Чанта Бонбони Малки ?

Украса за Рожден Ден на Детето на 1-ви Рожден Ден на Банер за столче за хранене за Хранене Коледна Украса Зелен и Червен Банер от Зебло

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Весела Коледа】 - Вие ще получите 4 * коледните пакетчета бонбони с Дядо Коледа, хубави елени, снеговиком, които изглеждат по-елегантно и по-специалноТова е комбинация от всички елементи на Коледа, благодарение на които вие ще бъдете заобиколени от силна коледна атмосфера. 【Незабравимо, 1-ви рожден ден】 - Този банер на първия рожден ден ще се превърне в чудесно допълнение към декорация първия рожден ден на вашето дете.Цвят и приятелка го правят истински хит в страната.Това не само ще ви спести ВРЕМЕ и ПАРИ, но и ще покаже вашата любов към вашето дете и ще позволи на вашето семейство и приятели да се насладите на страна. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 - Спестява време и е много удобно.В допълнение към това, което пакет за подаръци също може да се използва като коледна украса, поставени в класните стаи, коледни елхи, ще стане чудесно допълнение към вашия празничната декора. 【Банер за столче за хранене за хранене】 - Това е украса на 1-ви рожден ден може да бъде окачен на детско столче за хранене, то е красиво седи и добре се съчетава по цвят.И това е елегантно, добави блясък към столче за хранене на бебето.Разбира се, можете да го закачите върху десерт маса по време на парти по повод рождения ден, това ще бъде чудесен фон за снимки. 【КОЛЕДНА УКРАСА】 - Използва се за съхранение на подаръци, коледни шоколадови бонбони, закуски, шоколадови бонбони, малки подаръци и т. Това е задължителен подарък пакет за декорация на наближаващата Коледа, пригответе се за сюрпризу. 【Незабравимо, 1-ви рожден ден】 - Този банер на първия рожден ден ще се превърне в чудесно допълнение към декорация първия рожден ден на вашето дете.Цвят и приятелка го правят истински хит в страната.Това не само ще ви спести ВРЕМЕ и ПАРИ, но и ще покаже вашата любов към вашето дете и ще позволи на вашето семейство и приятели да се насладите на страна.Дядо Коледа - мистериозен човек, който дава подаръци целия свят в навечерието на Коледа.Легендата разказва, че всяка година в навечерието на Коледа Дядо Коледа влизат на елени шейна в домовете на местните жители през комина и се поставя мистериозни подаръците в чорапи, приготвени от деца.Коледа сутринта децата ще бъдат възхитени от загадъчни и чудни подаръци, които те ще получат.На шумна, топла партито ще се нуждае от пакети с коледни подаръци, за да създадем атмосфера на тематични партита.

Други функции

Най-добри сделки