.

.

BESTOYARD 4шт Дървен Заек Украшение Играчка Заек Украшение Занаяти Дървесен Декор Заек Маса Централните Части на Празен Силует на Зайче Великден и Пролет Маса Знаци Не?

BESTOYARD 4шт Дървен Заек Украшение Играчка Заек Украшение Занаяти Дървесен Декор Заек Маса Централните Части на Празен Силует на Зайче

BGN 3.60

Брой продукти
На склад

Великденски стикери : ? СТИКЕРИ с великден ЗАЕК, те незакончены и изпълнени в цвета на дървото, им е лесно на децата да рисуват, много интересноВеликден на няколко нива декор за тавата : Прости и артистични аксесоари със собствените си ръце, за да създадете собствени бижута, идеални за великден партита.Дървена фигурка Зайче : Дървени блокове за великденски diy Издълбани върху пасхалната тема дървени фигурки могат да бъдат използвани за занаяти, рисуване и други поделочных проекти.Централната украса на масата на Великден : ръчно изработени Подаръци : ръчно изработени подаръци за любими хора могат да бъдат много запомнящи се; пролетни мини-указателни табели от дърво са подходящи за класната стая на проекти "Направи си сам" и правенето на ръкоделието, забавлявай се заедно с "Направи си сам"; можете да ги използвате в играта "на Лов за яйца".Недовършена знак с зайци : Дървени изрезки на пасхалната тема може да се използва за занаяти собствените си ръце, рисуване и други поделочных проекти.Аксесоари за занаяти.Списък на пакетите 4 × Изрязани от дърво великденски зайци Характеристики -Размер : 8.57 X0 парчета великденски знаци. -Материал : дървен блок с великден заек -Цвят : както е показано на фигура дървен блок със заек - След приключване те могат да станат идеални подаръци за вашите деца и е идеално за декорация на великденски масата. - Моля, проявете своето въображение и креативност, за да създаде уникален дървен украшение.След това можете да използвате това, за да украсят своя дом, Недовършена деколте във формата на Зайче. - Дървени изрезки на пасхалната тема може да бъде за занаяти собствените си ръце, рисуване и други поделочных проекти и т. Непълни изрезки от дърво. - Повърхността на тези настолни таблетки бъни wood е подходящ за нанасяне на маслени четки за рисуване и писане на предварително обработени дървени таблетки. - Изработени от висококачествен материал, който е безопасен и траен, можете да ги използвате, за да се насладите разположени от дърво великденски дървото своите приятели.Информация за стоки Табела с надпис Rabbits block След приключване на работа вие можете да я използвате като основен елемент на бюрото или на панелите за декорация на великденски и пролетни партита.Издълбани от дърво с великденски стикери Тези табели от дърво са направени във формата на хубава заек, идеално за великден партита в съответствие с великден тематични.

Други функции

Най-добри сделки