.

.

Комплект градински инструменти Ebbniur, 25 бр., тежки градински инструменти за цветове, алуминий, защитен от ръжда градински комплект с градинска лопата, копая, ножица, ?

Комплект градински инструменти Ebbniur, 25 бр., тежки градински инструменти за цветове, алуминий, защитен от ръжда градински комплект с градинска

BGN 30.40

Брой продукти
На склад

[Комплект градински инструменти 25 1] : 25 бр Комплект градински инструменти включва : лопата за разплод, лопата за почвата, големи ръчни гребла, средни ръчни гребла, инструментът за плевене, градинарски ножици, въже за растенията, кран, 10 х етикети за растения, 1 чифт ръкавици, 5 х кол за пеперуди, чанта за цветя инструменти.Можете да използвате тези инструменти за копаене, зарывания на почвата, засаждане или резитба на клони, поливане и т. Всички инструменти могат да отговорят на всички ваши нужди. [Трайно качество] : Изработен е от алуминиеви сплави с висока твърдост, който е здрав, устойчив на корозия и прах.В градинските секаторах се използва висококачествено острие от японска неръждаема стомана SK5, а титановое покритие на острието прави острието на 3 пъти по-здраво от стомана и осигурява по-дълъг експлоатационен живот, което позволява бързо да се режат сухите клони и значително подобряване на ефективността на градински работи. [Красив външен вид и перфектен дизайн] : Градински инструменти, украсена с уникални цветя модел, който не само добавя много забавление в работа в градината, но и прави по-красива градина.Дръжки градински инструменти са с ергономичен дизайн и са изработени от висококачествен материал PP + TPR, което ги прави лесни и удобни за използване. [Най-добрият подарък за любителите на градинарството] : Градински комплект за красив на външен вид и високо качество, което е най-добрият подарък за любителите на градинарството.Дайте на вашия любим човек, деца, приятели, семейство, този комплект градински инструменти като подаръци за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на св. Валентин или други празници, това им хареса. [Отлично обслужване на клиентите] : Ebbniur искала да ви осигури професионално сервизно обслужване, ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем 100% задоволително следпродажбено обслужване.Изработен е от алуминиеви сплави с висока твърдост, който е здрав, устойчив на корозия и прах.В градинските секаторах се използва висококачествено острие от японска неръждаема стомана SK5, а титановое покритие на острието прави острието на 3 пъти по-здраво от стомана и осигурява по-дълъг експлоатационен живот, което позволява бързо да се режат сухите клони и значително подобряване на ефективността на градински работи.

Други функции

Най-добри сделки