.

.

DOITOOL 2 елемента 105 Бита Ъглови Електрически Адаптери Мощност Правоъгълни Тренировки Мощност Отвертка Титуляр на върха на Бормашина Мощност Адаптер За Бормашини Ъг?

DOITOOL 2 елемента 105 Бита Ъглови Електрически Адаптери Мощност Правоъгълни Тренировки Мощност Отвертка Титуляр на върха

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

легированная стоманаУдължител на ЪГЪЛА на НАКЛОНА на ВОДАЧА -105 Градуса Десен адаптер за тренировки, Шестостенни отвертка, титуляр на ъглов длета, Дюза за бормашини-шуруповерта.ЗАДВИЖВАЩА СИЛА за ОТВЕРТКА - Посоката на главата на машината може да се промени на 105 градуса, и може да прикрутить до винтам, които обикновено трудно се засилят.Идеално за работа в малки помещения. Монтиране под ъгъл от 105 градуса - Вграден магнит е и стабилно определя отвертка, така че можете да го използвате с доверие. ВОДАЧИТЕ с НАКЛОН под ЪГЪЛ от 105 градуса - Изработени от ванадиевой легирана стомана, за да се гарантира устойчивост.Помага бързо и лесно да се промени отвертка.Уникален дизайн, ъгъл на наклона на 105 градуса, може да се инсталира ръчно или на акумулаторна бормашина. Адаптер с НАКЛОН под ъгъл от 105 градуса - ъгъл на наклона на 105 градуса управлява няколко производствени процеси, което ги прави по-безопасни и ще ви осигури безупречно обслужване.Списък на опаковки 2 x ъглови драйвери на 105 градуса Характеристики - Материал : хром-ванадиевая легированная стомана Тренировка на 105 градуса. - Размер : 6,00 X2,80 X2,20 см / 2,36 X1,10 X0,86 инча ъглов държач за битове. - Цвят : Черен електрически инструменти. - Може да се извиват и се върти около 105 градуса, а на винтове могат да се затягат в малко пространство, за да заключите електрическа бормашина, не отслабване на безжичен хранене. - конструкция на 105 ° с, подходяща за тесни пространства, увеличава мощността на безжична електрическа отвертка отвертка. - Може да се свърже с помощта на электродрели, електрическа отвертка или ръчно гаечен ключ, подходящ за ежедневна употреба ъглов адаптер. - Вграден силен магнит може да е и стабилно заключване отвертка, така че можете да го използвате с увереност в 105 градуса. - Посоката на главата на машината може да се промени на 105 градуса, и може да прикрутить до винтам, които обикновено трудно се засилят.Идеално за работа в малки помещения с устройства, както под ъгъл от 105 градуса.Информация за продукта Тренировка с наклон под ъгъл от 105 градуса - това е един от най-добрите варианти.безжичен адаптер от хромованадиевого сплав стомана е много здрава и не се огъва и не податливи на корозия.ъглови пълнители търсите професионален, но ъглов който има?Ако е така, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални ъглови устройства трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки