.

.

Сензори за дъжд във формата на Джудже от смола FORUP, Коледна Градинска Статуя на Елф от Смола с Пластмасово Сензор за дъжд, Ръчно Рисувани, Сензор за Вода под формата ?

Сензори за дъжд във формата на Джудже от смола FORUP, Коледна Градинска Статуя на Елф от Смола с Пластмасово Сензор за дъжд, Ръчно Рисувани,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

? Издръжливи материали - Този коледен дождемер Santa gnome е изработен от здрава пластмаса и водоустойчива смола, по-твърди от стъкло, изработени така, че да издържат на тежки метеорологични условия, за да се предотврати напукване, чипс и избледняване ? Пластмасова тръба - Този дождемер за улицата оборудвана с пластмасова тръба, която може да се измери нивото на дъжд до 5 инча (12 см), лесно четливи черни цифри в inch и сантиметровой шкалах. ? Очарователен статуетка на елф - Този дождемер за двор е изпълнен в очарователния рождественском стил елф, сладко джудже в костюм на Дядо Коледа, държащ в ръката си найлонова водомер за измерване на количеството на валежите.Тази градина фигурка-гномик ярко показва жизнеността и хармонията на природата, чрез добавяне на вашата градина бои. ? Уличен дождемер - Този дождемер за градината визуално атрактивна, ще донесе късмет на вашата градина и в същото време ще ви помогне да следите количеството на валежите, е чудесно средство за оформяне на вашата градина и прогнозата за времето.Това сладко декоративно допълнение към вашия крыльцу, патио, палубата, градината, задния двор, вътрешен двор, гърненце за плантатор и така нататък. ? Добър избор за подарък - Прекрасен външен вид и уникален дизайн отделят този стъклен дождемер сред накити на вашата градина.Всеки продукт с висока детайлност и ръчен печат трябва да се превърне в идеален подарък за пролетта, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на раждане за приятелите и семейството си, които са пристрастени към градина изкуство. ? Издръжливи материали - Този коледен дождемер Santa gnome е изработен от здрава пластмаса и водоустойчива смола, по-твърди от стъкло, изработени така, че да издържат на тежки метеорологични условия, за да се предотврати напукване, чипс и избледняване. ? Пластмасова тръба - Този дождемер за улицата оборудвана с пластмасова тръба, която може да се измери нивото на дъжд до 5 инча (12 см), лесно четливи черни цифри в inch и сантиметровой шкалах. ? Очарователен статуетка на елф - Този дождемер за двор е изпълнен в очарователния рождественском стил елф, сладко джудже в костюм на Дядо Коледа, държащ в ръката си найлонова водомер за измерване на количеството на валежите.Тази градина фигурка-гномик ярко показва жизнеността и хармонията на природата, чрез добавяне на вашата градина бои.

Други функции

Най-добри сделки