.

.

Плажни Комплекти за рисуване с Диаманти за възрастни, Чехли, Картини с Диаманти за начинаещи, Направи си САМ, Пълна с Бормашина, Диамантена Живопис, Добре Дошли, Лят?

Плажни Комплекти за рисуване с Диаманти за възрастни, Чехли, Картини с Диаманти за начинаещи, Направи си САМ, Пълна с Бормашина, Диамантена

BGN 13.62

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 : Опаковка страхотна, а картината изглежда много красивоНашият платно за диамант живопис е изработен от екологично чисти материали, с цветен печат с висока разделителна способност, с черупките фон шарките и пластмаса, хартия за запазване на лепкавост на фигурата. 【Лесна употреба 】 : Тази плажна картина с диаманти е много забавна.Можете да видите, като изображението се появява на по-ранен етап. качеството на стоката.Това е страхотно, и то не изсъхва, което е добре за залепване на мъниста.Беше достатъчно точки (допълнителни 30% диаманти) в случай, че ще загубите няколко, когато правите това.Супер прости насоки са прекрасни!!. 【Удоволствие от diy】 : Това е идеалното умен дейност, помага да се отпуснете и освободите от стреса.Инструкциите са много лесни за изпълнение.Можете да бъдеш със семейството си, приятели, съпруг, деца, направете го заедно, и това е чудесен начин да мине време, добави романтика и забавление в живота. 【Украса за дома& Подаръци】 : Тези чехли с диаманти изглеждат добре, когато са завършени и поставена в рамка!Той е идеален за декорация на хола, спалнята и на други места.С тях е толкова забавно!Чудесно за рамкиране и връчването на подаръци на семейството, приятелите и много други.Те ще бъдат приятно изненадани и развълнувани, когато ще получат този колоритен и забавен подарък.Не мога да чакам, когато свърша с това и повешу му. 【Следпродажбено обслужване】 Нашата дългоочаквана лятна диамантена живопис поддържа 30-дневен следпродажбено обслужване.Ако са изгубени или повредени някакви диаманти след получаване на картина с диаманти, моля, свържете се с нас и ние переиздадим за вас възможно най-скоро.Да се постигне за вас 100% задоволително обслужване на клиентите. 【Висококачествени материали】 : Опаковка страхотна, а картината изглежда много красиво.Нашият платно за диамант живопис е изработен от екологично чисти материали, с цветен печат с висока разделителна способност, с черупките фон шарките и пластмаса, хартия за запазване на лепкавост на фигурата. 【Лесна употреба 】 : Тази плажна картина с диаманти е много забавна.Можете да видите, като изображението се появява на по-ранен етап. качеството на стоката.Това е страхотно, и то не изсъхва, което е добре за залепване на мъниста.Беше достатъчно точки (допълнителни 30% диаманти) в случай, че ще загубите няколко, когато правите това.Супер прости насоки са прекрасни!!. 【Удоволствие от diy】 : Това е идеалното умен дейност, помага да се отпуснете и освободите от стреса.Инструкциите са много лесни за изпълнение.Можете да бъдеш със семейството си, приятели, съпруг, деца, направете го заедно, и това е чудесен начин да мине време, добави романтика и забавление в живота. 【Украса за дома& Подаръци】 : Тези чехли с диаманти изглеждат добре, когато са завършени и поставена в рамка!Той е идеален за декорация на хола, спалнята и на други места.С тях е толкова забавно!Чудесно за рамкиране и връчването на подаръци на семейството, приятелите и много други.

Други функции

Най-добри сделки