.

.

3шт Камериер Сгъваеми Тави За Съхранение на шоколадови Бонбони Ястие Шестостенни Настолна Чиния Настолни Вечерни Дрънкулки Тава Сувенири Царски Монети Ing Двустра?

3шт Камериер Сгъваеми Тави За Съхранение на шоколадови Бонбони Ястие Шестостенни Настолна Чиния Настолни Вечерни Дрънкулки

BGN 15.60

Брой продукти
На склад

Метални кубчета - красив и практичен тава за игра на зарове ролева игра, в която можете да съхранявате вашите EDC, като мобилни телефони, часовници, ключове и т КОЖЕН ОРГАНАЙЗЕР за ТАВИ - сгъсти възвръщане структурата не е лесно да се деформира, не е лесно да хвърлят и др.УНИВЕРСАЛНА ТАВА ЗА АНТРЕ - Изработени от изкуствена кожа, лек, vi, Шестостенни тава за игра на зарове RPG -тава за съхранение на кубчета С удебелени структура не е лесно да се деформира, не е лесно ритам и още много други.КУПА за СЪХРАНЕНИЕ на НАСТОЛНИ ИГРИ - Достатъчно вместительные, за да побере многостранни кубчета, комплект метални кубчета.Метални кубчета - красив и практичен тава за игра на зарове ролева игра, в която можете да съхранявате вашите EDC, като мобилни телефони, часовници, ключове и т. КОЖЕН ОРГАНАЙЗЕР за ТАВИ - сгъсти възвръщане структурата не е лесно да се деформира, не е лесно да хвърлят и др.УНИВЕРСАЛНА ТАВА ЗА АНТРЕ - Изработени от изкуствена кожа, лек, vi, Шестостенни тава за игра на зарове RPG -тава за съхранение на кубчета С удебелени структура не е лесно да се деформира, не е лесно ритам и още много други.КУПА за СЪХРАНЕНИЕ на НАСТОЛНИ ИГРИ - Достатъчно вместительные, за да побере многостранни кубчета, комплект метални кубчета.Пратката включва 1 х тава за игра на зарове Характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Материал : изкуствена кожа. - Изработени от изкуствена кожа, лек si - Бутон здрав, лесно се отваря и затваря. - Цвят : кралско синьо. - красив и практичен, в него може да съхранявате вашите електронни устройства, като мобилни телефони, часовници, ключове и т. - сгъсти възвръщане структурата не е лесно да се деформира, не лесно да се разлее и много други. - Размер : Около 23x23x5 вижте Информация за стоки универсална тава за антре Проста и универсална дизайн, удобен за използване и переноске, с шут в 6 ъглите, облегчающими сгъване и разгръщането.Купа за съхранение на игри Този продукт представлява шестостенния тава за игра на зарове, направени от екологично чисти изкуствена кожа, който трябва внимателно избършете с влажна кърпа, за да се възстанови яркост.

Други функции

Най-добри сделки