.

.

Сгъваема силиконова поставка за прибори Ecoart с 4 трайни нещастници Подходящ за повечето тави, употребявани за стульчиков за хранене, вградена в купата и се тарелкам?

Сгъваема силиконова поставка за прибори Ecoart с 4 трайни нещастници Подходящ за повечето тави, употребявани за стульчиков за хранене,

BGN 8.00

Брой продукти
На склад

1 Уникална мултифункционална кърпа + купа за деца позволяват да се избегне бъркотията по време на хранене.85 Инч, подходящ за повечето тави, употребявани за стульчиков за хранене.Ярък цветен дизайн настройва децата в радостно настроение и помага за приятен прием на храна. Поставка за прибори за хранене с 4 чаши за присасывания уникален дизайн, силно всасывающимися за почистване и гладкост на повърхността, за да се намали преобръщане мисок / чинии. Сгъваема конструкция, компактно съхранение, лек, идеален за вечери навън и при пътуване. Изработен от висококачествен хранителен силикон, който е 100% не съдържа BPA, BPS, PVC, латекс и фталатов. Могат да се мият в съдомиялна машина, микровълнова печка, фурна и фризер.

Други функции

Най-добри сделки