.

.

Tofficu 2 бр. Телбод за тапицерия на мебели, Телбод за Килими, Мини-Телбод, Строителен Инструмент За премахване на скоби, Гребец телчета на Инструмент за премахване на с?

Tofficu 2 бр. Телбод за тапицерия на мебели, Телбод за Килими, Мини-Телбод, Строителен Инструмент За премахване на скоби, Гребец

BGN 6.53

Брой продукти
На склад

ПЛЪЗГАЧИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ на ПИРОНИ - Този практичен телбод е идеална за използване от учители, връстници и членове на семействотоМАЛКИ СРЕДСТВА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на КЛАМЕРИ - ИНСТРУМЕНТ за премахване на ЛИПУЧЕК : Това е продукт с малък размер, не заема място, го лесен за съхранение, носене и употреба.СРЕДСТВО за премахване на кламери - Може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели или колеги, те ще бъдат щастливи. средство за премахване на клипове.ГРЕБЕЦ скоби за мокети - Изработени от първокласни материали, него не е лесно да се повреди и да се деформира, така че можете да го използвате със спокойна душа. плъзгачи за премахване на скоби за тапицерия на мебели.ГРЕБЕЦ за КЛАМЕРИ - Този начин на използване е удобен и няма да ви струва много време и енергия. гребец за кламери за мокети.Пратката включва 2 x гребец за телбод Особености -Материал : пластмаса, инструмент за премахване на скоби от алуминиева сплав -Забележка : Подходяща за обикновени пирони 24/6, пирони малък размер 10 и други видове гвоздеи.77 X0 розово злато. -Цвят : Прозрачен цвят, скоби от розово злато от розово злато -Произведено от превъзходни материали, нашето средство за премахване на скоби е лесен и траен начин за премахване на скоби за тапицерия на мебели. -Не скъсването на документи и хартия, това ще ви помогне лесно да се извлече канцеларски материали staples. -Да го лесен за пренасяне и използване, и той не ще отнеме твърде много място при съхранение полезен гребец за кламери. -Този практичен инструмент за премахване на телбод, идеален за учители, колеги и семейства за употреба с ръчни инструменти за премахване на скоби. -Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит с използването на това гребец за кламери.Информация за стоки, Средства за премахване на клипове търсите професионален инструмент за премахване на клипове?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако , не гледай нататък!Нашият професионален инструмент за премахване на клипове, трябва да отговарят на вашите нужди.гребец за нокти за офиса - това е един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки