.

.

Закопчалка за телевизор QTBH Универсална поставка за телевизор Бяла поставка за телевизор 40 -60 Потолочное планина за телевизор, С възможност за накланяне и завъртан?

Закопчалка за телевизор QTBH Универсална поставка за телевизор Бяла поставка за телевизор 40 -60 Потолочное планина за телевизор,

BGN 45.16

Брой продукти
На склад

Универсална поставка за телевизор, подходящ за повечето модели телевизори, здрав и дълъг живот ▶Тавана скоба за телевизора е изработен от висококачествена студено валцувани стоманени, която е с изключително висока степен на сигурност и надеждност и са подходящи за обществени места, като конферентни зали, търговски центрове, болници, гари и т. ▶ Нашата поставка за телевизор има 7 нива на регулиране на височината от горе до долу, можете свободно да регулират в съответствие със сцена и линия на преглед. ▶ Наклонете телевизор напред на 30 градуса, за да намалите отблясъци за по-добър ефект видите, затегнете винта за регулиране, няма нужда да се разглобяват и се сменят на екрана на 360 ° хоризонтално, за предоставяне на различни разпоредби на преглед и визуални нужди. ▶Тази великолепна шкаф за телевизор, подходящ за повечето телевизори с размери 40-60 см.Размер на VESA е 200*200 мм, 300*300 мм, 400 *400 мм, 600 *400 мм. Универсална поставка за телевизор, подходящ за повечето модели телевизори, здрава и трайна. ▶Тавана скоба за телевизора е изработен от висококачествена студено валцувани стоманени, която е с изключително висока степен на сигурност и надеждност и са подходящи за обществени места, като конферентни зали, търговски центрове, болници, гари и т. ▶ Нашата поставка за телевизор има 7 нива на регулиране на височината от горе до долу, можете свободно да регулират в съответствие със сцена и линия на преглед. ▶ Наклонете телевизор напред на 30 градуса, за да намалите отблясъци за по-добър ефект видите, затегнете винта за регулиране, няма нужда да се разглобяват и се сменят на екрана на 360 ° хоризонтално, за предоставяне на различни разпоредби на преглед и визуални нужди. ▶Тази великолепна шкаф за телевизор, подходящ за повечето телевизори с размери 40-60 см.Размер на VESA е 200*200 мм, 300*300 мм, 400*400 мм, 600*400 мм. може да се използва за настройка на телевизора у вас или за пускане в търговски Центрахназвание на продукта : Бял тавана скоба за телевизор Материал изделия : холоднокатаная стомана максимално натоварване : 50 кгРазмер телевизия : 40 "-60" Забележка : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Премахване на елементи, различни от поставка за телевизора, както е показано на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете ме.

Други функции

Най-добри сделки