.

.

Fdit Дългогодишна Прибиращ Бамбук Душ Кабина, Шкаф За Баня, Рафтове За Съхранение Телефон, Закуски, Рафт за Баня с Държач за книги (# 1)

Fdit Дългогодишна Прибиращ Бамбук Душ Кабина, Шкаф За Баня, Рафтове За Съхранение Телефон, Закуски, Рафт за Баня с Държач за

BGN 22.88

Брой продукти
На склад

Край на тавата утолщен, той е устойчив на натиск и му е трудно да навредиИзработен от естествен бамбуково материал, високо качество, нетоксичен, экологичен и е полезен за здравето.Благодарение на плъзгаща се конструкция, с дължина до 90 см / 35,4 инча, подходящ за повечето бани.Мултифункционален, може да се използва за поставяне на чаши за вино, мобилен телефон, плодове и закуски по време на къпане.Насладете се на плуване с този тава за баня, той също ще се превърне в приятно украшение за вашата баня.Край на тавата утолщен, той е устойчив на натиск и му е трудно да навреди.Изработен от естествен бамбуково материал, високо качество, нетоксичен, экологичен и е полезен за здравето.Благодарение на плъзгаща се конструкция, с дължина до 90 см / 35,4 инча, подходящ за повечето бани.Мултифункционален, може да се използва за поставяне на чаши за вино, мобилен телефон, плодове и закуски по време на къпане.Насладете се на плуване с този тава за баня, той също ще се превърне в приятно украшение за вашата баня. Благодарение на плъзгаща се конструкция, с дължина до 90 см / 35,4 инча, подходящ за повечето бани. Изработен от естествен бамбуково материал, високо качество, действително нетоксичен, екологично чисти и полезни за здравето. Край на тавата утолщен, той е устойчив на натиск и му е трудно да навреди. Мултифункционален, може да се използва за поставяне на чаши за вино, мобилен телефон, плодове и закуски по време на къпане. Насладете се на плуване с този тава за баня, той също ще се превърне в приятно украшение за вашата баня.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : срок на годност за баня Материал : бамбук с Допълнителен тип : # 1 Бамбук цвят, # 2 розова, # 3 бордо Дължина : около 60-90 см / 23,6-35,4 инча Ширина : прибл. Дебелината на 20,2 см / 8 см : прибл. 2,5 см / 1 инч Тегло : приблизително 1228-1419 г/2,7-3,1 килограма Осъществяване Списък : 1 х полк за баня Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bathtub Shelf
Material:
Bamboo
Optional Type:
#1 Bamboo Color, #2 Pink, #3 Burgundy
Length:
Approx. 60-90cm / 23.6-35.4in
Width:
Approx. 20.2cm / 8in
Thickness:
Approx. 2.5cm / 1in
Weight:
Approx. 1228-1419g / 2.7-3.1lb
Package List:
1 x Bathtub Shelf  :
Note:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.  :
Най-добри сделки