.

.

Бънджи за чанти, Бънджи за багаж - Колани за багаж, Регулируема презрамка за куфар регулируеми и преносим Аксесоар за пътищата, куфар (2 опаковки, черен)

Бънджи за чанти, Бънджи за багаж - Колани за багаж, Регулируема презрамка за куфар регулируеми и преносим Аксесоар за пътищата, куфар (2

BGN 5.46

Брой продукти
На склад

1 : Закрепете основата на бънджи до дъното на чантата 2: Сгънете втория пакет. 3 : Дръпнете бънджи на втората чанта по посока към дръжката. 4: чрез Коригиране на дължината на колана, багаж осигурени достатъчно здраво. 5: Когато това не е необходимо, можете да използвате ключалката за съхранение на ремъците и ги сложи в багажника. Дизайн пояс : Регулиране на дължината в съответствие с изискванията. Дизайн на ключалката : Лека бънджи чанта, се определя по-надеждно. Междинен бариера, изработени от естествена кожа, могат да се движат и да се инсталира в правилната позиция, ако е необходимо. Малък размер : Удобно съхранение, лекота на използване. Чантата е гъвкава и може да побере по-големи обекти. Спестете време, енергия, Освободете ръцете си. Изработен е от висококачествен найлонов микрофибър : твърд и издръжлив.Луксозен материал - Изработен от висококачествена естествена кожа и высокоэластичной гумена лента.Съхранение пряжек и дизайн на кръст - Дизайн ключалката на обратната страна е идеален за опаковане на бънджи-колани, което ги прави по-ароматно след съхранение.Еластичен ремък може лесно натягиваться на чанти по-голям размер.Клиентите могат също да го затегнете, за да ги ръчния багаж е сигурно пристегнута за ръце вашия куфар на колела.Сверхпрочная - надеждна закопчалка на быстросъемную ключалката осигурява безопасността.Колан се регулира, а завязанная гума е устойчива на растягиванию, за да се избегне деформация на чанти.Лесното поддържане и почистване - Лек и заема малко място каишка осигурява безпроблемно пътуване.Почистването е лесно да се произвеждат вода и кърпа, а също така се пере в машина.Да се улесни пътуването - бънджи позволява да прикрепите втората чанта, палто или куфар до вашия ръчен багаж с колела.Особено подходящ за женските чанти или кутии с грим, благодарение на елегантен дизайн и сигурно закрепленному допълнително багажу доставя удоволствие.

Други функции

Най-добри сделки