.

.

Lucleag 2 бр., Голям Лък в Деня на Св. Патрик, 7,5x19,7 инча, Ирландска Детелина, Зелен Лък, Венец, Лък за Домашен интериор, Венец, Лък за вътрешна Външна врата, Стенен Декор на ?

Lucleag 2 бр., Голям Лък в Деня на Св. Патрик, 7,5x19,7 инча, Ирландска Детелина, Зелен Лък, Венец, Лък за Домашен интериор, Венец,

BGN 4.53

Брой продукти
На склад

Лък-венец на Празника на Св Патрик : получавате 2 бр. лък-венец на Празника на Св. Патрик голям размер, изпълнени с елементи на Деня на Св. Патрик, красив и класически, създаващ силна атмосфера на Деня на Свети Патрик, който е идеалното украшение за Деня на Св. Патрик за вашия дом, интериорни и екстериорни помещения.Материал премиум-клас : Лък в Деня на Св. Патрик за венец е изработен от неръждаема плащаницата, здрав, трудно се развали, не губи цвета, може да продължи дълго време.Моля, обърнете внимание : поради опаковане и сгъване на лък може малко помяться и да се гърча се, тя ще стане доста пухкава, ако потянете го преди използване.Лесна употреба : Тези лъкове в Деня на Св. Патрик идват с златисто завязкой отзад, която може лесно да се завърже и откопчавам. Можете да ги използвате отново за честването на Деня на Св. Патрик ирландски партита, пролетта, Великден или други празници на различни места.Подходящ размер и страхотни подаръци : Лък-венец на Празника на Св. 19,7 x 11,4 инча /50 x 29 cm, пригодени за декорация с Деня на Св. Патрик, те са и идеален избор за подарък на приятели и роднини.Нежни и красиви лъкове ще бъдат обичани и високо оценена от тях.Широко приложение : Подходящ е за вътрешна и външна декорация с Деня на Св.Можете да връзвам панделки на дървото, венках, прозорците, вратите, стените, стълбите, заборах, каминах и на други места, също могат да се използват за украса на вашата луксозни кутии, добавяйки щастлив празнична атмосфера, това е незаменим аксесоар за декорация на Деня на Свети Патрик.Лък за венци на Деня на Св. Патрик : получавате 2 бр. лък за венци на Деня на Св. Патрик голям размер, изпълнени с елементи на Деня на Св. Патрик, красив и класически, създаващ силна атмосфера на Деня на Св. Патрик, който е идеален за декорация на Деня на Св. Патрик за вашия дом, в помещения и на улицата.Материал премиум-клас : Лък в Деня на Св. Патрик за венец е изработен от неръждаема плащаницата, здрав, трудно се развали, не губи цвета, може да продължи дълго време.Моля, обърнете внимание : поради опаковане и сгъване на лък може малко помяться и да се гърча се, тя ще стане доста пухкава, ако потянете го преди използване.Лесна употреба : Тези лъкове в Деня на Св. Патрик идват с златисто завязкой отзад, която може лесно да се завърже и откопчавам. Можете да ги използвате отново за честването на Деня на Св. Патрик ирландски партита, пролетта, Великден или други празници на различни места.Подходящ размер и страхотни подаръци : Лък-венец на Празника на Св. 19,7 x 11,4 инча /50 x 29 cm, пригодени за декорация с Деня на Св.

Други функции

Най-добри сделки