.

.

200 бр. Смесени етикети с листа за бутилки с вода, Винил Водоустойчиви Стикери за борба с Плевелите за Скейтборд за Гидрофляги, Лаптоп, Китари, Багаж, Наем 420 Стикери з?

200 бр. Смесени етикети с листа за бутилки с вода, Винил Водоустойчиви Стикери за борба с Плевелите за Скейтборд за Гидрофляги,

BGN 5.39

Брой продукти
На склад

Пакетът включва : 200 бр стикериВсички кошмарен етикети stoner, изработени от винил материал, който напълно е водоустойчив и е трайна.Модерен дизайн : Супер красиви и модерни стикери подходящи за декорация на вашите лаптопи, бутилки с вода, коли, скейтбордов, багаж, наем и т. Лесен за използване : просто отлепете защитното фолио от обратната страна на стикери и прикрепете ги към всяка повърхност, която искате.Освен това, те са много лесно да се прибира и да не оставят след себе си никакви следи.Най-добрият подарък : Нашите етикети stoner - това е вашият правилен избор при избора на подарък за приятелите си, децата си.Тези креативни стикери ще станат най-добрият подарък за създаване на прохлада в стаята или за украса със собствените си ръце.Перфектен размер : Всички тези етикети са с размер от 2 до 3 инча.Чудесен избор за подарък за вашите приятели.Пакетът включва : 200 бр стикери.Всички кошмарен етикети stoner, изработени от винил материал, който напълно е водоустойчив и е трайна.Модерен дизайн : Супер красиви и модерни стикери подходящи за декорация на вашите лаптопи, бутилки с вода, коли, скейтбордов, багаж, наем и т. Лесен за използване : просто отлепете защитното фолио от обратната страна на стикери и прикрепете ги към всяка повърхност, която искате.Освен това, те са много лесно да се прибира и да не оставят след себе си никакви следи.Най-добрият подарък : Нашите етикети stoner - това е вашият правилен избор при избора на подарък за приятелите си, децата си.Тези креативни стикери ще станат най-добрият подарък за създаване на прохлада в стаята или за украса със собствените си ръце.Перфектен размер : Всички тези етикети са с размер от 2 до 3 инча.Чудесен избор за подарък за вашите приятели. Смесени етикети с листа за бутилки с вода, винил водоустойчиви стикери за Скейтборд за гидрофляги, лаптоп, китари, багаж, стикери за наем за юноши и момичета.

Други функции

Най-добри сделки