.

.

WDBBY Измерване на влажност на Дървесина Влагомер Цифров LCD анализатор Детектор за влажност Гама от тестери (Цвят: както е показано, размер: един размер)

WDBBY Измерване на влажност на Дървесина Влагомер Цифров LCD анализатор Детектор за влажност Гама от тестери (Цвят: както е показано, размер:

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 Тази влага може бързо измерване на влажност на дървесина, от бамбук, хартия и т. Поставете сондата в измерена обект и на дисплея ще се покаже стойността на влажността. Благодарение на стабилна производителност и бързо отклику брояч наистина надежден. Сондата е добре защитен пластмасов капак, му е трудно да навреди. С функция за задържане на данни и висока ниско ниво на зареждане на батерията, по-практично. Тази влага може бързо измерване на влажност на дървесина, от бамбук, хартия и т. Поставете сондата в измерена обект и на дисплея ще се покаже стойността на влажността. Благодарение на стабилна производителност и бързо отклику брояч наистина надежден. Сондата е добре защитен пластмасов капак, му е трудно да навреди. С функция за задържане на данни и висока ниско ниво на зареждане на батерията, по-практично. Тази влага може бързо измерване на влажност на дървесина, от бамбук, хартия и т. Поставете сондата в измерена обект и на дисплея ще се покаже стойността на влажността. Благодарение на стабилна производителност и бързо отклику брояч наистина надежден. Сондата е добре защитен пластмасов капак, му е трудно да навреди. С функция за задържане на данни и висока ниско ниво на зареждане на батерията, по-практичен.Този цифров тестер влажността на дървесината се използва за измерване на съдържанието на вода в дървесината, бамбуке, хартия и т. Благодарение на стабилна производителност и бързо отклику брояч наистина надежден. Освен това, повече предимства, като например съхранение на данни, индикация за ниско ниво на зареждане на батерията и висока резолюция.Технически характеристики : Модел : MD-4 G Дисплей : LCD дисплей Обхват : 5% ~ 40% Резолюция : 1% От Дължината на един сонда : 10 мм захранване : 1 батерия 9 В (не са включени в комплекта)Размер на продукта : 123x65x23 mm Тегло на продукта : 78 грама Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Количество : 1 бр. поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Други функции

Най-добри сделки