.

.

Всичко е наред, аз съм ок, Всичко е в ред, Макара за бейджа, Всичко е в ред, Притежател на сертификата личност, Забавна Макара за Бейджа медицински Сестри, Офис Подаръ?

Всичко е наред, аз съм ок, Всичко е в ред, Макара за бейджа, Всичко е в ред, Притежател на сертификата личност, Забавна Макара

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

??? Дизайн сонда за бейджей Сладко Be Kind Rainbow медицинска сестра, инсталирана на плъзгаща се навивам за бейджей диаметър 1,25 инча ??? Ние използваме висококачествени, стабилни държачи за бейджей с дълъг 34-инчов найлонови кабел, който ви позволява по-лесно да прекарва пръст по бейджу. ???Идеален за всякакви условия, където се изисква надежден и стилен държач бейджа.на медицинските сестри, на лекарите, на учителите и офис служителите да харесват нашата сонда!. ???Въртяща скоба No Twist по-лесно се прикрепя към дрехите си, от назъбени скоби от кожа на алигатор, той позволява макарата да бъде обърната напред и изглежда страхотно. ???Е сглобена в САЩ от местни и вносни материали.Идеален за медицински сестри, учители, медицински персонал, офис работници, работници, транспорт, и всички останали, който е длъжен да носят идентификационен значка.Предната страна на иконата е покрита с майларом с дебелина 1,25 инча.Лесни за почистване с влажна кърпа.Подкранова греда кабел удължава с 24 инча без да се налага да се идентификационен икона. функция на липсата на перекручивания помага да икона обърнато напред.Прави изявление и добавя малко мода по време на работа.

Други функции

Най-добри сделки