.

.

Zerodeko Тежки Закачалки за палта, 4 бр., Куки за кухненски Кърпи, Стенни Закачалка За Кърпи, Самозалепващи ленти За Кърпи за ръце, Не Сверлящие Закачалка За кухненските ?

Zerodeko Тежки Закачалки за палта, 4 бр., Куки за кухненски Кърпи, Стенни Закачалка За Кърпи, Самозалепващи ленти За Кърпи за

BGN 4.42

Брой продукти
На склад

Лесна инсталация и тегления, лигав кука и без никакви следи по стената след отстраняване за баня, спални, хол, кухня и гардеробна. залепваща конструкция гарантира допълнително здравина, за да куката здраво сграбчва и го трудно беше отвалить. Модерен дизайн, ще направи вашият дом по-красив и оживен.Дизайн без перфорация няма да навреди на стената, лесен за инсталиране и демонтирането.Описание желаете да закупите няколко куки за вашия дом.Тези елементи ще бъдат добър избор за вас.Те се отличават с добро качество на производство на части и модерен прост стил, вие ще ги използвате в продължение на дълго време.Също е добра украса за вашия дом.Характеристики Материал : ABS Цвят : Различни цветове Размер : 14,50 X4,00 X3,50 см, 5,70 X1,57 X1,38 инча - Модерен дизайн, ще направи вашият дом по-красив и оживен. -залепваща конструкция гарантира допълнително здравина, за да куката здраво закрепена и не е лесно отваливался.- Дизайн без перфорация няма да навреди на стената, лесен за инсталиране и демонтирането.- Лесен за инсталиране и изтегляне, с лепкава плетене на една кука и без никакви следи по стената, след като се отстранят.- за баня, спални, хол, кухня и гардеробна.Опаковката включва 4 бр стелажи за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки