.

.

Кофа за боклук Zerodeko Малка Кофа за Боклук с Капак, Настолен Преса-Тип Капачки за Боклук Малък Контейнер за Отпадъци за вашия дом Офис Хотел Тоалетка Колата Зелена Пе?

Кофа за боклук Zerodeko Малка Кофа за Боклук с Капак, Настолен Преса-Тип Капачки за Боклук Малък Контейнер за Отпадъци за вашия дом

BGN 40.80

Брой продукти
На склад

Пластмасата ❤【Десктоп кошчето за боклук с капак】 Ново мини кофа за боклук с капак може ефективно да се намали разпространението на плодове и ги изолират.Красив скрит торба за боклук и свеж цветен дизайн, той дори може да стане идеално за декорация на вашия работен плот!. ❤【Лесна употреба】 Автоматична всплывающая горния капак, с едно докосване.С негова помощ можете лесно да оздравее торба за боклук.Тясната форма е по-подходяща за настаняване на до стената, без да заема място на десктопа. ❤【Качествени материали】 полипропиленови материали и пружина от сплав, заоблени ръбове, без никакви детайли, при продължителна употреба лесно се деформира. ❤【Многоцелеви】, Подходящи за писмените маси, масички, тоалетни масички, нощни тумбочек, в него може да се съхранява, козметика и тоалетни принадлежности за поддържане на чистотата на плота. ❤【 】 Ние ви обещаваме на всички качествени мини-кофи за боклук и приятелско обслужване на клиенти.Ако се установи, че полученото от вас мини кофа за боклук неизправност или някакви проблеми за използване, моля, свържете се с нас за безплатна подмяна или пълно връщане на парите.Описаниемаленькое Кошчето за боклук с капак, Настолен натиснете Тип Кофа за Боклук с Капак, Малък Контейнер за Отпадъци за Домашния офис, Тоалетна Масичка в Общежитието, Автомобилния Зелен цвят.Характеристики - Размер : 8.40 см - Цвят : зелен - Материал : PP - Капацитет : около 2 л. Опаковка, включително 1 х десктоп кофа за боклук.

Други функции

Най-добри сделки