.

.

JAHH 4 Слоя Стойка За Микровълнова Фурна От Неръждаема Стомана, Съдове за Стойка За Микровълнова Фурна Ориз Поставка За Съхранение на Фурната Готварска Техника За Съ?

JAHH 4 Слоя Стойка За Микровълнова Фурна От Неръждаема Стомана, Съдове за Стойка За Микровълнова Фурна Ориз Поставка За Съхранение

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Материал на продукта : древесностружечная печкаТегло на продукта : 11,85 кг. Размер на опаковката : 72*40*103 виж Цвят на продукта : черен.Висока носеща способност, мазен дебел група, носеща способност, по-добро качество, по-устойчива срок на годност и гаранция за качество правят хората по-уверени и сигурни.Описание : Името на продукта : кухненски рафт от стомана дърво Материал изделия : древесностружечная печка Тегло на продукта : 11,85 кг Размер на опаковката : 72*40* 103 см. Цвят на продукта : черен Подходящите аксесоари : бутилка за подправки, шампоан и т. Характеристики на продукта : спестяване на място при съхранение Характеристики : Не ръждясва, лесен за почистване - това е идеалното средство за пренаселени шкафове. обемът, голям капацитет, гаранция за качество, спестяване на пространство, голям капацитет, лесно почистване.Висока носеща способност, мазен дебел група, носеща способност, по-добро качество, по-устойчива срок на годност и гаранция за качество правят хората по-уверени и сигурни.Компактно, което притежава малко място решение за съхранение в кухнята, която изглежда перфектно на всяко място, идеално за съхранение и организация на кухнята и дома.Опаковъчен лист : 1 * Съвети за рафт : Продажба на стоки е само отложен и не съдържа други стоки. Бележки : Ръчно измерване, неизбежно възниква определена грешка, моля да надделее в насипно състояние.Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, помислете за малки разлики в размери, поради измервания ръчно.Пакетът включва в себе си само основен продукт.

Други функции

Най-добри сделки