.

.

Abaodam 4 Бр Отразяващо Огледало Тава за Аксесоари Тави за Грим Кръг Огледално на Фона на Дъската Огледални Плочки Кръгли Огледални Таблички, Отразяваща Дъска Реквизи?

Abaodam 4 Бр Отразяващо Огледало Тава за Аксесоари Тави за Грим Кръг Огледално на Фона на Дъската Огледални Плочки Кръгли Огледални

BGN 54.24

Брой продукти
На склад

Огледално етикети : Светлоотразителни на фона на дъската : Изискан външен вид и нежни детайли осигуряват популярността му, заслужават вашия изборДъска за фотография : дъска за фотография : изработена от акрил материал и е предназначена за временно ползване. Espejos Decorativos De Pared : Подпори за фон на снимане е на разположение от двете страни, на повърхността на огледално гладка, което осигурява отражение на обекта на снимане. Малко огледало : огледално Отразяващи подпори за камерата има малко тегло, много подходящ за настолни или преносими огледала. фотографско студио.Реквизит за снимки : Тези, които обичат просто стил, могат да започнат с козметика и бижута в тон, за да се покаже чара на продукта.Пратката включва 4 x отразяващи дъски Характеристики -Цвят : Златна акрилна отразяваща огледална плака. -Материал : акрил Акрил табла за показване на даден продукт Акрилен лист Пластмасов лист за diy Акрилни отразяващи табла за показване на листа Sgins Lucite Листове ABS Пластмасов лист. -Размер : Около 10,00 X10,00 X0,30 см / 3,93 X3,93 X0,12 инча светлоотразителни на фона на дъската. - Заснемане на красиви плоски снимки за вашето шкафче с храна, козметика, цветя, малки стоки и т. - Отразяващо огледало на удобно за стрелба чисти и лаконичных снимки с усещане за трехмерности и дизайнерски кръгли огледални подносами. - Отразяващи огледален подпори камерата има малко тегло, много подходящ за настолни или преносими огледала, отразяващи фонови украса. - За тези, които обичат просто стил, може да се започне с подбор на козметика и бижута, за да се покаже чара на продукта makeup pallet. -Изработен от акрил материал, а не от стъклен материал, портативен и лесно счупени акрилна светоотражающая дъска за дисплея на акрилни огледален лист на фона на дъската за фотография рефлектор с кръгла форма акрилен лист акрилни маса за демонстрация на щранг продукт.Описаниеакриловый лист, който отразява огледално подпори, за камерата, е отразяващи дъски за студийната стрелба и фон подпори за снимане на козметика, парфюми, създаващ ефект на стереоскопической геометрия, който увеличава усещането за пространство, привносящий атмосфера на лукс във вашата снимка.Акрилни витрини за стоки са с отлично материал, те са здрави и практични.

Други функции

Най-добри сделки