.

.

Удължителен кабел за захранване на компютъра/монитора с дължина 25 метра, Включете C13-C14, 3-пинов, 18 AWG, SVT, 10 Ампера, удължителен кабел за захранване за КОМПЮТЪР/ монито?

Удължителен кабел за захранване на компютъра/монитора с дължина 25 метра, Включете C13-C14, 3-пинов, 18 AWG, SVT, 10 Ампера,

BGN 11.45

Брой продукти
На склад

IEC320 C13 с номинално напрежение 10 A/125 V IEC320 C14 с номинално напрежение 10 A / 125 V. Черно гласове качулка от PVC C13 и C14 за защита от скъсан кабел. Монитори / телевизори с висока разделителна способност. проектори и много други.Отговаря На Ro HS.Висококачествен захранващ кабел на МОНИТОРА/на вашия КОМПЮТЪР : С помощта на този удължител захранване на компютъра или монитора се свързва 3-щифт на щепсела на захранването (C14) до 3-номера за контакт штекеру захранване на монитор или КОМПЮТЪР (C13).Този кабел може да се използва за удължаване на всеки кабел с края на C13, докато неговата основна цел - захранване за компютър и принтер. Той е подходящ за всяко устройство, който се нуждае от края на C13.ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : Кабел SVT с 3 проводници на 18 AWG (American Wire Gauge), рассчитанными на напрежение 125 Волта, 10 Ампера и работна температура 75 ° C. Съответствие с ИНДУСТРИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ И СЪВМЕСТИМОСТ : захранващ Кабел отговаря на изискванията на ROHS и одобрен от UL / CSA.Преносим удължител, подходящ за използване с устройства като компютри, монитори, принтери, плотери, винилорезы или промишлени машини за бродерия.На РАЗПОЛОЖЕНИЕ различни ВЪЗМОЖНОСТИ ДЪЛЖИНА : изберете дължина, съответстваща на вашите изисквания към кабела.Не е прекалено дълъг, за да наматывать допълнителен проводник в барабана и не е твърде кратък, за да не се стигне до точка за свързване.Изберете най-подходящата дължина, за да се избегне допълнително загромождения.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ : Ние сме горди да предлагаме доживотна гаранция на нашите кабели, адаптери и на повечето от нашите продукти.Този кабел има краищата C13 (за свързване на компютър / монитор) и C14 (за свързване на щепсела C13) и е идеален избор за използване като удължител на мрежовия кабел.Този удължител за хранене е подходящ за повечето компютри, монитори, принтери и различни други устройства.Тези кабели могат да се използват и за други цели, например, за по-големите лазерни принтери и други индустриални съоръжения, такива като машини за бродерия.

Други функции

Най-добри сделки