.

.

Азотен Пружинен цилиндър, Висока твърдост, Голям ход, Лесно Монтирани Пружини, Сгъстен газ, с отвор за винт M8 за обработка на матрици (YX750-080)

Азотен Пружинен цилиндър, Висока твърдост, Голям ход, Лесно Монтирани Пружини, Сгъстен газ, с отвор за винт M8 за обработка на матрици

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Функция : 1 Корпус бутилка с азотен оксид газова пружина има изземване С-образна форма в горната част и U-образна изземване в долната част с отвори за болтове M8, който е лесен за инсталиране. Начално налягане система на азотен оксид газова пружина серия 750 е 7400Н, на ход е дълъг, а работата е стабилна. Едно бутало с азотен оксид газова пружина, след фина обработка притежава висока твърдост, а грапавост на повърхността е около Ra0. Изработен от легирана материал и използва вградения процеса на рязане и фрезоване, който по-безопасни и по-надеждни, отколкото заваряване на тръби. Диаметър на корпуса азотна система е 45,2 мм, диаметър на буталото - 25 мм, размерът е стандартен.Параметри : Тип на продукта : Азотен газ пружинаматериал : Сплавпроцедура : Азотен цилиндър, за да се компресира под налягане Диаметърът на цилиндрите : прибл. 45,2 мм / 1,8 инча Диаметър на буталото : прибл. 25 мм / 1 инч Осъществяване Списък : 1 х Азотен газ пружина1 х Кутия за храненияпримечание : 1. Не използвайте едно бутало с азотен оксид са с пружина за закрепване, а отвора с резба в края на състав на буталото не може да се използва като подемни отвори за повдигане. Не променяйте следните характеристики азотна система : (1) да Пробия дупки в блока на цилиндрите азотна система, уплотнительном пръстен и т.(2) Едно бутало съкратени хобот, за да се намали ход на буталото (3) Не изпълнява друга обработка на азотен оксид система и я аксессуаров3. Не използвайте азотни пружини за цели, излизащи извън обхвата на спецификации каталог на продуктите. Не се допуска свободно връщане на система с газообразным амоняк, след компресиране, тъй като това може да доведе до увреждане на вътрешната конструкция.

Други функции

Item Type:
Nitrogen Gas Spring
Material:
Alloy
Purpose:
Die compression nitrogen cylinder
Cylinder Diameter:
Approx. 45.2mm / 1.8in
Plunger Diameter:
Approx. 25mm / 1in
Package List:
1 x Nitrogen Gas Spring:
1 x Storage Box:
Note:
1. Do not use the nitrogen gas spring plunger rod for fixing, and the threaded hole at the end of the piston rod cannot be used as a lifting hole for lifting.:
2. Do not modify the following aspects of the nitrogen gas spring:
(1)Drill holes on the cylinder block of the nitrogen gas spring, the sealing ring, etc.:
(2)The piston rod is shortened in order to reduce the stroke:
(3)Do not perform other processing on the nitrogen gas spring and its accessories:
3. Do not use nitrogen gas springs for purposes outside the scope of product catalog specifications.:
4. Do not allow the ammonia gas spring to return freely after being compressed, as this will cause damage to the internal structure.:
Най-добри сделки