.

.

100шт Пирони за Ремонт на Автомобилни Гуми, от Каучук Винтове за Гуми с Отвертка Гумени Тапи за Ремонт на Гуми за Леки Автомобили, Камиони, Мотоциклети (50 S + 50 L)

100шт Пирони за Ремонт на Автомобилни Гуми, от Каучук Винтове за Гуми с Отвертка Гумени Тапи за Ремонт на Гуми за Леки Автомобили,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Съдържание на опаковката : Вие получавате 100 бр пирони за ремонт на автомобилни гуми 2 размери, включително и по 50 бр. в голям размер за закрепване на дупки 3-5 мм и 50 бр. малки дупки за закрепване на 0,1-3 мм. Освен това, също така идва с отвертка, за да направи вашият ремонт на гуми е по-удобно. достатъчно количество може да отговори на вашите изисквания.Високо качество : Изработени са от висококачествен метал и каучук винтове за ремонт на гуми могат да издържат на висока температура, им е трудно да се скъса или износва.Тези гумени винтове за ремонт на гуми е трудно отвалить след инсталацията.Надежден и дълготраен при употреба в продължение на дълго време и отлични можете да поправите вашата гума.Плътно приклеенные : Тези нокти за ремонт на гуми имат и обмислена конструкция с малка и тънка опашка, която позволява лесно вкручивать мъничета, без да махате гуми.А дебели конци в средата предоставят повишена адхезия и герметизирующий ефект.След инсталирането на тези винтове може да се предотврати изтичане на въздух и попадането на вода в увредената детайл.Бързо и удобно : Комплект за ремонт на автобусни на ноктите е опакован в пластмасова кутия, така че можете лесно да съхранявате, или да го носите със себе си при пътуванията, за шофиране, колоездене и т. освен това, лесно можете да оздравее гуми с помощта на отвертка, за себе си и ти не трябва да правиш гуми.Широко приложение : Нашите гумени винтове за ремонт на гуми са подходящи за автомобили, мотоциклети, джипове, камиони, планински велосипеди и други безкамерни превозни средства.Това е чудесно решение за прободен гуми.Те са практични като различни подаръци за вашите приятели, роднини и съседи.Съдържание на опаковката : Вие получавате 100 бр. пирони за ремонт на автомобилни гуми 2 размери, включително и по 50 бр. в голям размер за закрепване на дупки 3-5 мм и 50 бр. малки дупки за закрепване на 0,1-3 мм. Освен това, също така идва с отвертка, за да направи вашият ремонт на гуми е по-удобно. достатъчно количество може да отговори на вашите изисквания.Високо качество : Изработени са от висококачествен метал и каучук винтове за ремонт на гуми могат да издържат на висока температура, им е трудно да се скъса или износва.Тези гумени винтове за ремонт на гуми е трудно отвалить след инсталацията.Надежден и дълготраен при употреба в продължение на дълго време и отлични можете да поправите вашата гума.

Други функции

Най-добри сделки