.

.

Резервни части за инструменти, 3 броя, Комплект Жълти Четки За Електрически Бормашини, Пластмасова Кръгла Четка За Почистване на Килими, Стъкла, Автомобилни Гуми, Н?

Резервни части за инструменти, 3 броя, Комплект Жълти Четки За Електрически Бормашини, Пластмасова Кръгла Четка За Почистване

BGN 27.60

Брой продукти
На склад

Цвят : червен Пратката включва : 3 * Четка за почистване на тренировки |. В комплекта са включени найлонови четки със средна твърдост, която може да се приложи към любимите си безжични бормашини. 3 четки с различни размери и форми и за почистване на повърхности в банята.Тези найлонови четината не царапаются и могат да се използват в бани, мивка, первази, душ кабини от стъклопласт, релсите за душ врати и порцелан. Пратката включва : 3 * Четка за почистване на тренировки |. В комплекта са включени найлонови четки със средна твърдост, която може да се приложи към любимите си безжични бормашини. 3 четки с различни размери и форми и за почистване на повърхности в банята.Тези найлонови четината не царапаются и могат да се използват в бани, мивка, первази, душ кабини от стъклопласт, релсите за душ врати и порцелан.Особености : В този комплект са включени найлонови електрически четки със средна твърдост, която може да се приложи към любимите си безжични бормашини.3 четки с различни размери и форми и за почистване на повърхности в банята.Тези найлонови четината не царапаются и могат да се използват в бани, мивка, первази, душ кабини от стъклопласт, релсите за душ врати и порцелан.Всички три четки са быстросменные шахти с диаметър четвърт от инча, Безжична бормашина В комплект не е включена бормашина В комплект не е включена.Технически характеристики : Тип : Набор от четки за почистване на бормашини Материал : найлон Цвят : зелен Броя : 3 бр. нето Тегло : 250 г / 8,8 грама Опаковка включва : 3 * Четка за почистване бормашини Характеристики на продукта : Номер на модела : Електрически четки за почистване, бормашини Използването на : Домашно производство на Материал : неръждаема стомана По поръчка : да Тип : друга Функция : с Четка за почистване Материал : друго.

Други функции

Най-добри сделки