.

.

Калъф Miqala за Google Pixel 6A, с 2 Предпазни стъкла от закалено стъкло + 2 Защитните стъкла на обектива на камерата, Трислоен устойчив на удари Сверхпрочный Защитен калъф за ?

Калъф Miqala за Google Pixel 6A, с 2 Предпазни стъкла от закалено стъкло + 2 Защитните стъкла на обектива на камерата, Трислоен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Съвместимост】е Съвместима с Pixel Google 6 AТочни деколтета за лесен достъп до всички портове, бутони, датчикам и камерите.Уникален ергономичен дизайн прави независими бутони чувствителни, те са лесни за натискане и те са приятни на допир. 【Уникален модел с мраморен дизайн】 Очарователен модел здраво на гърба на капака на КОМПЮТЪРА прави вашия телефон много по-привлекателни.Идеален подарък за Коледа, рожден ден и други празници. 【дизайн 3 в 1 】 Пластмасова задна капачка + пластмасова броня + силиконова вътрешна рамка, сверхпрочный устойчив на удари дизайн 3 в 1, осигуряване на достойни условия за защита на вашия телефон, както и приятна мекота в краищата за лесно улавяне на ръка. 【Дизайн на дисплея и обектива на камерата】 комплектът включва устойчив на удари калъф Google Pixel 6 A, с 2 допълнителни защитни стъкла HD Clear за обектива на камерата и 2 допълнителни защитни стъкла от закалено стъкло 9 H, която осигурява на вашия iphone 11 пълна защита на корпуса от 360 °, на цена от само един защитен своята практика. Закалено стъкло 0,33 мм осигурява чувствителността на реакция 99,99% и никога не се драска.Дайте 2 комплект защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло, която може да се защити камерата на 100% и няма да се отрази на качеството на снимките. 【Доживотна подмяна и професионална подкрепа】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез Център за съобщения по всякакви въпроси, задоволително решение обещано завинаги.Ти си винаги за нас на Първо място. 【Съвместимост】е Съвместима с Pixel Google 6 A.Точни деколтета за лесен достъп до всички портове, бутони, датчикам и камерите.Уникален ергономичен дизайн прави независими бутони чувствителни, те са лесни за натискане и те са приятни на допир. 【Уникален модел с мраморен дизайн】 Очарователен модел здраво на гърба на капака на КОМПЮТЪРА прави вашия телефон много по-привлекателни.Идеален подарък за Коледа, рожден ден и други празници. 【дизайн 3 в 1 】 Пластмасова задна капачка + пластмасова броня + силиконова вътрешна рамка, сверхпрочный устойчив на удари дизайн 3 в 1, осигуряване на достойни условия за защита на вашия телефон, както и приятна мекота в краищата за лесно улавяне на ръка. 【Дизайн на дисплея и обектива на камерата】 комплектът включва устойчив на удари калъф Google Pixel 6 A, с 2 допълнителни защитни стъкла HD Clear за обектива на камерата и 2 допълнителни защитни стъкла от закалено стъкло 9 H, която осигурява на вашия iphone 11 пълна защита на корпуса от 360 °, на цена от само един защитен своята практика.

Други функции

Най-добри сделки