.

.

Калъф BWY за Samsung Galaxy A14 5G с защитно фолио за екрана, Здрав Военен Защитна Броня за мобилен телефон Samsung A14 5G, вградена поставка (жълт)

Калъф BWY за Samsung Galaxy A14 5G с защитно фолио за екрана, Здрав Военен Защитна Броня за мобилен телефон Samsung A14 5G, вградена

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

? Пълна ЗАЩИТА на корпуса на 360 ° - снабден със защитно стъкло за екрана 360 ° изцяло предпазва вашия телефон от драскотини и пукнатини, купете си един получите 2 броя.Мека амортизирующая рамка от TPU с въздушни ъгъла бортиками по 4 ъглите осигурява добра противоударную защита и защита от падане, което помага да предпазите вашият Samsung Galaxy A14 phone 5 G. ? ЗДРАВА вградена поставка - сгъваема прибиращ се поставка за samsung Galaxy A14 5 G Case за лесно придвижване, без помощта на ръцете в пейзажен или портретен режим.Той може също да се използва и като притежател на апарата, който остава стабилен, когато гледате филми или извършване на видео разговори. ? Противоскользящий дизайн : странични части на седалките Samsung A14 за мобилни телефони armor изпълнени с шарени текстура, който ефективно увеличава триенето.Хубаво да се държи лесно, не са тромави, и не се притеснявайте за това, че вашият телефон ще се плъзне по време на джогинг или катерене. ?Хибриден калъф Galaxy A14 с допълнителен говорител на ръба и трайни четири ъгли на предната твърда рамка осигурява надеждна защита от падания, удари.допълнително защитно фолио защитава екрана от надраскване. устойчива на плъзгане текстура по краищата осигурява надеждна фиксация на телефона. ?Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички портове и бутони, камера, динамика и зареждане.Специално проектиран за Samsung Galaxy A14 5 G. Пълна защита на корпуса на 360 °- снабден със защитно стъкло за екрана. 360 ° изцяло предпазва вашия телефон от драскотини и пукнатини, купете си един получите 2 броя.Мека амортизирующая рамка от TPU с въздушни ъгъла бортиками по 4 ъглите осигурява добра противоударную защита и защита от падане, което помага да предпазите вашият Samsung Galaxy A14 phone 5 G. ? ЗДРАВА вградена поставка - сгъваема прибиращ се поставка за samsung Galaxy A14 5 G Case за лесно придвижване, без помощта на ръцете в пейзажен или портретен режим.Той може също да се използва и като притежател на апарата, който остава стабилен, когато гледате филми или извършване на видео разговори. ? Противоскользящий дизайн : странични части на седалките Samsung A14 за мобилни телефони armor изпълнени с шарени текстура, който ефективно увеличава триенето.Хубаво да се държи лесно, не са тромави, и не се притеснявайте за това, че вашият телефон ще се плъзне по време на джогинг или катерене.

Други функции

Най-добри сделки