.

.

SHMILMH Свещници с Обетом от Шампанско и Злато, Стъклени Свещници Tealight за Сватбена маса, Рожден Ден, Украса за Душата на детето (Комплект от 24)

SHMILMH Свещници с Обетом от Шампанско и Злато, Стъклени Свещници Tealight за Сватбена маса, Рожден Ден, Украса за Душата

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

?Набор от стъклени свещници с бодли : 24 бр свещници от стъкло цвят шампанско и злато.Дизайн с шипове по целия дизайн позволява на притежателите на tealight блесне при всякакво осветление, просто озаряя вашето пространство златист блясък и елегантност. ?Материали от утолщенного стъкло : Притежателите на tealight са изработени от висококачествени дебелото стъкло, което осигурява здравина на притежателя.Метален блясък прави свещници по-елегантна и лъскава, и те определено няма да изглежда евтино или вкус. ?Общи Размери : Височина свещници за обети impi 2,67 инча, диаметърът на дъното на 2 инча, диаметър на отвора 2,17 инча. Подходящ за стандартни чаени лампи, светодиодни лампи и обеща диаметър не повече от 1,5 см. ? Декорация за стая : Малки свещници и е идеално за декорация на масата за домашен интериор и всякакви поводи, като Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, сватба, свети Валентин, годишнина, рожден ден и т., Уникален външен вид на този свещник за чаени светлини също го прави идеалният подарък за вашите приятели. ? Сейф опаковка : Всеки свещник champagne gold внимателно опаковани в пузырчатую фолио и се поставя в отделни отделения, за да се избегнат повреди при транспортирането.Ако имаш някакви дефектни стъклени поставки за обети, моля, свържете се с нас за повече решения.Защо избра SHMILMH?.Вие с нетърпение чакате добре приготвената топла парти с приятели?Искате да се организира романтична вечеря на свещи с любимия човек?Или прекарват свободното си време вкъщи?Тогава тези свещници с обетом класически дизайн са идеални за декорация за започване.Създайте топла и романтична атмосфера и прекарайте приятно и релаксиращо време със семейството, приятели и дори на самия себе си!Избора на стъклени свещници SHMILMH, вие придадите завършек за всеки случай, а нашите свещници tealight ще ви даде множество незабравими преживявания.

Други функции

Най-добри сделки