.

.

Калъф PULEN за Samsung Galaxy S23 с защитно фолио за екрана (2 опаковки) + 2 опаковки за защита на обектива на камерата, [Военен клас] [Нескользящая текстура] [Защита от пръстови о?

Калъф PULEN за Samsung Galaxy S23 с защитно фолио за екрана (2 опаковки) + 2 опаковки за защита на обектива на камерата, [Военен

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Здрав устойчив на удари калъф, специално разработен за Samsung Galaxy S23 5 GТочни деколтета за лесен достъп до всички портове, бутони, датчикам и камерите. [Защита от военен клас] Многослоен устойчив на удари корпус, изработен от гъвкава гума и солиден поликарбонат, преминал военни тестове за падане от височина до 10 метра.Мек вътрешен корпус от TPU осигурява амортизирующую защита и по-голяма устойчивост на удар.Твърда задната част на кутията на КОМПЮТЪР с трайни текстурным дизайн може да предотврати появата на драскотини на вашия мобилен телефон. [Неща, благоприятни за кожата и противоскользящий] На задната повърхност на КОМПЮТЪРА е вградена и матиран материал премиум-клас, приятна за кожата.Този уникален ергономичен дизайн за удобен захват и предпазва от пръстови отпечатъци не се оставят пръстови отпечатъци и други следи.Освен това, благодарение на занасяне канавке той не се плъзга и не драска. [Защита на камерата и на екрана] Леко уголемени уши диаметър 1,6 мм на екрана и фотоапарата, се осигуряват допълнително и цялостна защита.Осигуряване на уникалната защита на всеки аспект от вашия телефон!. [Че получавате] Пратката идва с 1 опаковка своята практика и 2 и с малко пари защитно фолио за екрана + 2 и с малко пари стъкло за обектива на камерата.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, свържете се с нас чрез център на продавача. Защитно фолио за екрана.Защитно фолио за екрана.

Други функции

Най-добри сделки