.

.

Каменен конус [Произведено в Япония] Неэлектрический Пасивен дифузер с функция 2 в 1 за етерични масла и ароматерапия (керамика / глина) (дизайн на синя основа)

Каменен конус [Произведено в Япония] Неэлектрический Пасивен дифузер с функция 2 в 1 за етерични масла и ароматерапия (керамика / глина)

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

[Първокласно качество] на Всеки един от нашите каменни решетки, внимателно изработен ръчно в Япония, позволява лесно да се наслаждавате на любимите си етерично масло навсякъде и по всяко времеМалък, лек, преносим размерът е идеална за работния плот, прикроватной нощни шкафчета, кухненски шкафове, кола или пътуване. [ Екологичен материал] Вместо да се изхвърля, продуктът използва повторно битови отпадъци, стъкло като суровина.Събраните отпадъци от стъкло са смачкани под формата на прах, а след това обжигаются при много висока температура с пенообразующими добавки, за да получи нов живот като нов материал.Този специален материал наречен "Суперсол" има уникалната способност да абсорбира и задържа течността, която е идеална за изделия. [Функция 2 в 1] Каменен конус може да се използва не само като каменен конус, но и като впитывающую стойка!Му абсорбираща е прибл. в 2-3 пъти по-здрава в сравнение с обичайните впитывающим камък благодарение на неговия специален материал.Освен това, нейната способност да задържа течността позволява запазване аромата на етерично масло по-дълго, отколкото в традиционните каменни диффузорах. [Удобно и безопасно] Нашият дифузор с етерични масла за ароматерапия не се нуждае от вода, електричество, батерии, отопление или изгаряне, без никакъв шум.Безопасен за употреба навсякъде, например, в детската стая, спалнята и други. [Лесна за употреба] Просто нанесете 5-6 капки от любимото си етерично масло директно върху пасивни каменен конус, и всичко.Тялото поглъща етерично масло и ще станат ароматни. (Забележка : Продуктът е предназначен не за разпространението на аромата на целия голямо пространство, а за да се наслаждавате на аромата в близост до продукта. [Размер, тегло и материал] Диаметър 3,54 х 0,39 инча (диаметър 9 х 1 см) 2,43 унция (69 г) Материал : Преработено стъкло. [Идеални подаръци] Каменен конус ще се превърне в идеален подарък за уникални подаръци, подаръци за рожден ден, Нова година, Свети Валентин, Ден на майката, ден на бащата, Хелоуин, Деня на благодарността и за коледните подаръци.

Други функции

Най-добри сделки